Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce cadou a primit Ana Maria Mărgean după ce a luat marele premiu „Românii au talent”

Ce cadou a primit Ana Maria Mărgean după ce a luat marele premiu „Românii au talent”

de Redactia Tvmania

Ana Maria Mărgean a fost desemnată câștigătoarea celui mai recent sezon „Românii au talent”. Tânăra ventrilogă nu a luat doar marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, ci se laudă acum cu un cadou venit de această dată din partea familiei.

La doar o zi după finala sezonului 11 „Românii au talent”, Ana Maria Mărgean și-a văzut încă un vis cu ochii. Tânăra a primit cadou din partea familiei un pui de cătel, scrie libertatea.ro

Ana Maria a postat pe contul său personal de socializare un clip video și un mesaj, pentru a împărtăși bucuria cu fanii ei din mediul online.

Ana Maria Mărgean și-a dorit foarte mult un cățel din rasa bichon maltez, iar familia i-a îndeplinit dorința. Potrivit sursei citate, un astfel de pui costă între 800 și 2.000 de lei, în funcție de locul de unde este cumpărat.

„La mulți ani, copii buni și frumoși! Să aveți o zi minunată! Am primit cel mai frumos cadou, cățelușul mult dorit! El e BUZZ! My love”, a scris câștigătoarea pe Instagram.

Cine este Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11 „Românii au talent”

Ana-Maria Mărgean este fetița-minune de doar 11 ani, care a uimit o țară întreagă chiar de la prima ei prestație de la Românii au talent. Andra nu a rămas indiferentă, așa că a apăsat butonul Golden buzz care a trimis-o direct în semifinală, iar mai apoi a făcut-o câștigătoarea sezonului 11, printr-un moment de ventrilocie, combinat cu muzică.

„În primul rând vreau să îi mulțumesc Andrei, că a apăsat Golden Buzz-ul și am ajuns în finală. Le mulțumesc oamenilor care m-au votat, profesorilor de canto și ventrilocie, dar și familiei’, a spus Ana-Maria Mărgean, când a aflat că a câștigat Românii au Talent sezonul 11.

Sursa foto: Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton