Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce cadou inedit i-a făcut Ana de Armas lui Ben Affleck, cu ocazia zilei de naștere

Ce cadou inedit i-a făcut Ana de Armas lui Ben Affleck, cu ocazia zilei de naștere

de Redactia Tvmania

Dragoste plutește în aer, iar Ana de Armas pare a fi iubita perfectă pentru Ben Affleck. Actorul a împlinit 48 de ani, iar partenera acestuia s-a asigurat că îi oferă un cadou inedit.

 Actrița, în vârstă de 32 de ani, i-a oferit iubitului ei o motocicletă BMW,  construită special pentru el de către WYLD Garage Co. Marele cadou a fost completat de două caști asortate. Și pentru că Ben Affleck s-a bucurat enorm de cadoul primit, cei doi au pornit la plimbare pe noua motocicletă, la scurt timp după ce a intrat în posesia sa. Ana a purtat o rochie albastră și o pereche de snakers albi, în timp ce Affleck a ales o bluză simplă și pantaloni gri.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

Aug 15, #AnaDeArmas and #BenAffleck in Los Angeles, 2020 💙 @ana_d_armas @benaffleck #DeepWater #NoTimeToDie #Blonde #KnivesOut #BladeRunner2049 #KnockKnock #ElInternado

O postare distribuită de ANA DE ARMAS (@anadearmas_best) pe

Ana de Armas și Ben Affleck sunt împreună încă din martie, când au fost surprinși în vacanță împreună în Cuba. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în timp ce filmau la un thriller în New Orleans. Actrița a făcut relația oficială pe Instagram în aprilie, postând câteva fotografii alături de Ben de la ziua ei de naștere.

Un prieten apropiat al lui Affleck a declarat pentru cei de la People că el și Ana „se bucură de timpul petrecut împreună. El o face să râdă, iar ea este o influență mare pentru acesta. Cei doi vizitează în siguranță familia actorului și lucrează pentru a se asigura că este sănătos și prezent în viața celor apropiați. Prioritatea lui vor fi întotdeauna copiii și munca”. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton