Homepage  / Vedete româneşti

Ce cadou scump i-a făcut Theo Rose tatălui ei. „Ești nebună, băi, tată”

Ce cadou scump i-a făcut Theo Rose tatălui ei. „Ești nebună, băi, tată”
9

de Roxana Mirea,

Theo Rose are o relație frumoasă cu părinții ei, așa că nu ezită să le facă daruri frumoase. Având în vedere succesul enorm pe care îl are pe plan profesional, artista nu face un pas în spate atunci când vine vorba de fericirea familiei ei. De data aceasta, ea și-a surprins tatăl cu un cadou special, publicând imaginile cu reacția lui pe contul ei personal de Instagram. Ce cadou i-a făcut Theo Rose tatălui ei.

Ce cadou i-a făcut Theo Rose tatălui ei

Pentru Theo Rose, fericirea familiei ei este foarte importantă. Având în vedere faptul că acum se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, artista își permite să le cumpere orice părinților ei. În acest context, Theo Rose i-a făcut un cadou special tatălui ei și a filmat întreg momentul.

Recent, tatăl ei i-a spus că telefonul lui s-a stricat, așa că i-a cerut să-i aducă unul mai vechi. Theo Rose nici nu a vrut să audă, așa că a mers și i-a cumpărat un telefon noi și performant tatălui ei. Artista a filmat momentul în care a mers să-i înmâneze cadoul tatălui ei.

Alo, am venit! Uite ce m-ai făcut. M-ai făcut de ți-am făcut cadoul mai devreme. N-am altul vechi. Lasă mă că meriți și tu. Ți-am luat și husă la el. Nu se compară cu ăla de l-ai avut. E din ăsta performant. Dă-i și tu folia jos, trage de ea acolo. (…) Lasă că te înveți tu să apeși pe el”, i-a spus Theo Rose tatălui său, potrivit spynews.ro.

Theo-Rose-cadou-special-pentru-tatal-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum a reacționat tatăl lui Theo Rose când a văzut cadoul

Tatăl lui Theo Rose a fost extrem de entuziasmat în momentul în care fiica lui i-a dat punga cu cadoul, astfel că pe moment nu a știut cum să reacționeze. Inițial, el i-a spus fiicei sale că nu trebuia să dea banii pe un telefon nou, că el îi ceruse unul vechi.

Theo Rose a fost amuzată de reacția părintelui său, așa că i-a spus să nu-și mai facă probleme din pricina sumei de bani pe care a dat-o pe telefon pentru că merită și el pentru tot ce a făcut pentru ea. De asemenea, după ce tatăl ei l-a desfăcut, artista a petrecut minute bune pentru a-i explica cum se folosește, dar și cum trebuie să-l întrețină.

„Ești nebună, băi, tată. Nu de astea noi, mă. Am evitat să dau bani pe el. E super! Băi, n-ai minte. Trebuie să învăț să umblu pe el acum. (…)”, a spus tatăl artistei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton