Homepage  / Vedete româneşti

Ce carieră își dorește să aibă Irina, fiica lui Irinel Columbeanu. „În ultimul timp, se ocupă cu…”

Ce carieră își dorește să aibă Irina, fiica lui Irinel Columbeanu. „În ultimul timp, se ocupă cu...”
10

de Roxana Mirea,

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columebeanu și a Monicăi Gabor, are 14 ani, dar deja știe ce carieră vrea să urmeze pe viitor. În urmă cu câțiva ani, ea își dorea să devină medic, dar se pare că planurile ei s-au schimbat între timp. Pe de altă parte, Irina este pe punctul de a deveni o tânără scriitoare, având în vedere că scrie o carte în limba engleză.

Ce carieră își dorește să aibă Irina, fiica lui Irinel Columbeanu

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu, știe deja ce carieră își dorește să urmeze pe viitor. De câțiva ani de zile, ea locuiește cu mama ei, Monica Gabor, în America. Nimic nu-i lipsește Irinei în vila din Malibu, unde mai locuiește alături și de Mr. Pink și fiul acestuia, Anthony. Totuși, aceasta pare că vrea să își croiască propriul drum în viață, fiind una dintre cele mai bune eleve ale colegiului unde a fost admisă din vara acestui an.

Recent, Irinel Columbeanu a povestit că fiica lui își dorea să devină medic, dar s-a s-a răzgândit între timp, iar acum vrea să devină avocat.  

În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Ce-cariera-isi-doreste-sa-aiba-Irina-fiica-lui-Irinel-Columbeanu-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Irina Columbeanu scris o carte

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu a mai declarat că din cauza acestui program și a activităților pe care le are în America, Irina a făcut o pauză cu cartea la care scrie. Fostul om de afaceri a spus că nu știe despre ce va fi cartea fiicei lui, dar că o va citi cu interes atunci când va fi gata.

Nu cunosc ce scrie Irina, o voi citi cu interes când o să o termine, nu am încercat să aflu. Fiind și eu autor, știu cum e. Nici ea nu-mi cere mie sfaturi, nici eu ei. Orice autor, nu vrea să dezvăluie nimic, până nu apare. În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau”, a adăugat acesta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton