Homepage  / Vedete româneşti

Ce carieră își dorește Vica Blochina pentru fiul ei și al lui Victor Pițurcă. „Nu vreau să se facă fotbalist”

Ce carieră își dorește Vica Blochina pentru fiul ei și al lui Victor Pițurcă. „Nu vreau să se facă fotbalist”
7

de Roxana Mirea,

Cândva, Vica Blochina și Victor Pițurcă au trăit o poveste de iubire, iar din dragostea lor a venit pe lume Edan Pițurcă, în vârstă acum de 15 ani. Într-un interviu recent, Vica a dezvăluit ce carieră își dorește pentru fiul ei.

Ce carieră vrea Vica Blochina pentru fiul ei

Vica Blochina își iubește nespus de tare fiul, pe Edan Pițurcă, așa că s-a gândit deja la ce carieră i-ar plăcea să urmeze acesta. Vica nu vrea să să-l facă fotbalist, ca pe tatăl lui, ci medic estetician. De asemenea, Vica Blochina a explicat de ce își dorește acest viitor pentru Edan.

 „Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă”, a declarat Vica Blochina pentru click.ro.

Ce-cariera-vrea-Vica-Blochina-pentru-fiul-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cu ceva timp în urmă, Vica Blochina a spus că fiul lui a surprins-o când i-a spus că el vrea să fie ca tatăl său.

„Eu îmi doresc să fiu ca tata! Copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis „Cum așa?”, mi-a zis „Tati e foarte disciplinat”. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a spus Vica Blochina în emisiunea de la Antena 1, conform spynews.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton