Homepage  / Vedete româneşti

Ce carieră vrea să urmeze Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. La ce facultate studiază

Ce carieră vrea să urmeze Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. La ce facultate studiază
8

de Roxana Mirea,

Camina, fiica lui Liviu Vârciu din relația cu Ami Teiceanu, s-a mutat în București în urmă cu 4 luni. Prezentatorul TV i-a cumpărat un apartament fiicei sale, în vârstă de 21 de ani. Recent, Carmina a spus ce carieră vrea să urmeze.

Ce carieră vrea să urmeze fiica lui Liviu Vârciu, Carmina

Carmina s-a mutat în București și studiază la Facultatea de Jurnalism. Liviu Vârciu i-a cumpărat un apartament în Capitală, așadar tânăra nu mai locuiește în Arad, cu mama ei. Faptul că Liviu Vârciu este o personalitate cunoscută la noi în țară a reprezentat atât un avantaj, cât și un dezavantaj pentru Carmina. Întrebată dacă este greu să fie fata lui Liviu Vârciu, Carmina a spus că încearcă să găsească un echilibru.

„A fost așa între, a fost și bine, și rău. Am avut anumite oportunități pe care un copil normal nu le are, dar oamenii sunt și răi. Dar e ok, încerc să găsesc un echilibru”, a declarat Carmina pentru Click!

În ceea ce privește cariera pe care vrea să o urmeze, Carmina a spus că vrea să fie prezentatoare TV și să calce pe urmele lui Liviu Vârciu.

„Tata a avut o viață tumultuoasă, dar m-a ajutat, la fel și mama. Mă ajută amândoi. M-am mutat la București de 4 luni, am avut ajutorul amândurora. E apartamentul meu, mi l-a făcut tata cadou. Nu am ce să comentez, e mai mult decât m-am așteptat. Stau singură, dar eu gătesc, camera mea preferată e bucătăria, aș dormi în bucătărie. Mă descurc foarte bine. E o responsabilitate imensă. Sunt la facultate, la Jurnalism. Vreau să devin prezentatoare TV! Să calc pe urmele lui tata”, a mai declarat ea.

liviu-varciu-despe-iubitul-fiicei-lui-carminaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Fiica lui Liviu Vârciu, despre viața sentimentală

Carmina a mai declarat că ea și tatăl ei se văd cum pot, în funcție de programul lor, care este foarte încărcat.

Ne vedem în funcție de cum putem, el e super full cu programul, eu cu facultatea, o zi -două pe săptămână. E foarte încărcat”, a spus tânăra.

Întrebată cum se înțelege cu noua familie a lui Liviu Vârciu, Carmina a răspuns: „Am o soră și un frate! Sunt sora cea mare. Tata a fost cam ocupat, dar eu tot timpul mi-am dorit frați. E diferență mare, de 18 ani între noi, dar nu-i problemă. Sunt niște scumpi amândoi!”

În legătură cu viața personală, fiica lui Liviu Vârciu a spus că are un iubit de aproape șapte ani.

Am o relație de ceva timp, de aproape șapte ani! De la 14 ani, de fapt. A fost așa mai ascunsă, că nu am vrut să se știe, am vrut sa țin așa personal. Dar, la un moment dat, a zis tata ceva, a bătut toba și a dus vestea, așa că am zis că nu mai am de ce să mă ascund. Acum știe toată lumea. Ne știm din clasa a opta, eram în clase diferite, dar în același an. Așa au trecut anii peste noi”, a dezvăluit Carmina.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton