Homepage  / Articole

Ce citeşte Andreea Raicu vara aceasta

Ce citeşte Andreea Raicu vara aceasta

de Redactia Tvmania

În TVmania care apare pe piaţă luni, 11 iulie, 14 vedete din televiziunile noastre au acceptat să ne povestească ce cărţi intenţionează să citească vara asta.

Andreea Raicu, vedeta emisiunii „Mi-s băiatul de ţară” de la Prima (care se pregăteşte de marea finală a show-ului, programată pentru luni, 11 iulie), ne-a spus:

„1Q84” (II) de Haruki Murakami este ultima carte pe care am cumpărat-o. Deocamdată nu am planuri de vacanţă, am doar o listă foarte lungă de cărţi pe care vreau să le citesc. Doar timpul îmi lipseşte. „The Art of the Interview” de Laurence Grobel, „Invizibil” de Paul Auster, „Visul celtului” de Mario Vargas Llosa şi lista continuă.”

Şi Mircea Radu, gazda emisiunii „ÎnTrecerea anilor” de la TVR 1, ne-a povestit planurile sale de lectură pentru următoarea perioadă:

„Ultimele două cărţi pe care le-am cumpărat sunt „Zahei Orbul” de Vasile Voiculescu – carte recomandată de o bună prietenă şi de care auzisem de foarte multă vreme, dar nu am apucat până acum să o citesc, şi „Imposibila întoarcere” a lui Marin Preda – fiindcă acesta şi „Intrusul” sunt singurele volume din bibliografia lui Marin Preda care lipseau de la mine din bibliotecă. Vara asta am de gând să le citesc pe acestea două, proaspăt achiziţionate, să termin de recitit „Moromeţii” şi, fiindcă o să am destul de mult timp liber, alte titluri pe care le am în bibliotecă sau pe care urmează să mi le cumpăr.”

Despre recomandările tuturor celorlalte 12 vedete, citiţi pe larg luni, 11 iulie, în TVmania nr. 28/2011.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton