Homepage  / Știri / Televiziune

Ce comedii romantice a pregătit DIVA pentru luna martie. Lista completă a filmelor

Ce comedii romantice a pregătit DIVA pentru luna martie. Lista completă a filmelor

de Redactia Tvmania

Diva a anunțat marți lista filmelor pe care le-a programat în luna martie. Vorbim, desigur, de filme romantice, îndeosebi comedii.

Filmele de duminică după-amiaza – difuzate duminica, la ora 16:00 – continuă în martie cu „DRAGOSTE ȘI LALELE” (premieră în țara noastră, pe 4 martie), un film în care joacă Fiona Gubelmann și Lucas Bryant, despre un designer de interioare care se întoarce acasă, pentru a fi aproape de tatăl ei bolnav.

Managing Manhattan – O VARĂ ÎN MANHATTAN

O săptămână mai târziu, pe 11 martie, putem urmări comedia romantică „O VARĂ ÎN MANHATTAN”, care urmărește povestea managerului unui mic magazin de haine dintr-un orășel, care este promovată atunci când se aștepta mai puțin și trebuie să conducă principalul magazin al firmei din Manhattan și să se adapteze ușor, ușor la viața din metropolă.

June in January – Mireasă de Anul Nou (2014)

O altă premieră la DIVA din luna martie este comedia „MIREASĂ DE ANUL NOU” (pe 18 martie), cu Brooke D’Orsay și Wes Brown. În film, June visează la o nuntă de vară perfectă, însă schimbările din cariera mirelui îi dau planurile peste cap, fiind nevoită să pregătească în grabă o nuntă în ianuarie.

 

Ultima duminică după-amiază din marte este rezervată pentru „DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE” (pe 25 martie), cu Amy Smart și Adam Grenier în rolurile principale.

Filme romantice, în program de 8 martie

Programul special al zilei de 8 martie începe cu premiera în România a filmului „O VARĂ ÎN MANHATTAN” (la ora 16:00), urmată de alte titluri:

  • „FLASHDANCE – STRĂLUCIREA DANSULUI” (la 18:00),
  • DREAMGIRLS” (la 20:00) și
  • „SPICE GIRLS – FILMUL” (la 22:40).
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton