Homepage  / Știri / Televiziune

Ce concurenți au urcat pe scena „SuperStar România”. Raluka, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams au oferit DA-uri

Ce concurenți au urcat pe scena „SuperStar România”. Raluka, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams au oferit DA-uri
9

de Andra Stana,

O nouă ediție, cea de-a zecea, s-a încheiat aseară și a oferit șansa unor concurenți îndârjiți să demonstreze că au ceea ce le trebuie și să se remarce în fața juraților și a publicului. De-a lungul celor trei ore, Raluka, Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams s-au bucurat de un spectacol senzațional și au oferit celor mai buni DA-urile mult visate.

Ce concurenți au primit câte un tichet auriu la „SuperStar România”

Anastasia Kylchik are 19 ani și s-a mutat din Ucraina în Galați pentru a studia la Facultatea de Arte. Pasionată de muzică, timida concurentă a venit în fața juraților cu gândul de a depăși toate lipsurile pe care le-a resimțit în viață. Iar în momentul în care a început să cânte… nimic nu a mai contat. Prestația i-a adus tichetul auriu și calificarea în următoarea etapă, dar și laudele juraților.

Fără doar și poate, cea mai mare surpriză a serii a fost oferită de Dănuț Firaru. Venit la SuperStar pentru a-și acompania, la pian, un prieten, acesta a devenit… concurent!

Pasiunea pe care a arătat-o în timpul interpretării, l-a făcut pe Smiley să-i propună să cânte și cu vocea. Iar ceea ce a oferit a fost dovada că prin multă muncă și prin implicare trup și suflet poți reuși orice.

Înainte de a-i oferi tichetul auriu, Smiley i-a spus: ”Toată echipa te-a aplaudat. Respecți muzica”, iar Raluka a tras o concluzie emoționantă: ”Toată România te-a aplaudat”.

Tot un tichet auriu au obținut și Anda Domșa, Oana Giurgiuman, Darius Grigoraș, Antonia Ganea, Andrei Miercure, Ecaterina Doros și Carolina Racozita.

Antonia-GaneaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Etapa audițiilor continuă! SuperStar revine săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă.

Sursa foto: Pro TV

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton