Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce condiție a pus prințul Harry ca să participe la încoronarea regelui Charles, tatăl său

Ce condiție a pus prințul Harry ca să participe la încoronarea regelui Charles, tatăl său
10

de Andra Stana,

Prințul Harry și Meghan Markle nu au decis încă dacă vor participa la încoronarea regelui, a declarat o sursă apropiată cuplului. În schimb, se pare că ducele are o dorință specială care trebuie îndeplinită înainte să participe la evenimentul din luna mai.

Ce vrea Prințul Harry la schimb, ca să vină la încoronarea regelui Charles

Luna trecută, expertul regal Katie Nicholl a declarat pentru ET că ea crede că palatul îi va face o invitație prințului. „Sursele mele apropiate regelui spun că acesta va întinde acea ramură de măslin. Îi va invita pe Meghan și Harry la încoronare”, a spus ea.

Cu toate acestea, se pare că Prințul Harry își dorește o întâlnire cu regele și cu prințul William înainte de a pleca spre Marea Britanie, în luna mai.

Se așteaptă ca prințul Harry și Meghan Markle să se numere printre invitații la încoronarea de pe 6 mai. Asta, în pofida scandalului provocat de cartea de memorii explozivă a ducelui de Sussex, Spare, publicată luna trecută, scrie dailymail.co.uk.

Dacă vor alege să părăsească locuința lor din Montecito, California, pentru a participa la evenimentul de la Westminster Abbey, ducii de Sussex o vor face ca membri obișnuiți ai congregației.

Harry, în vârstă de 38 de ani, nu i-a confirmat încă regelui sau lui William dacă va participa sau nu, invitațiile urmând să fie trimise curând, potrivit The Mirror. Cu toate acestea, se zvonește că acesta ar vrea să se întâlnească cu tatăl și fratele său înainte de a se deplasa în Marea Britanie.

„Harry a fost foarte clar și poziția sa nu a oscilat. Nu va veni dacă simte că atmosfera va fi la fel de toxică precum a fost în timpul Jubileului de Platină al reginei și în timpul funeraliilor. A spus că vrea să se împace cu familia sa și că este decizia lor. Dar până acum nu s-a schimbat nimic“, a declarat o sursă pentru publicația amintită anterior.

Ce rol ar avea Prințul Harry la încoronarea Regelui Charles

Se pare că cei care doresc să participe la încoronare vor trebui să confirme invitația până la începutul lunii aprilie. Dacă va merge, Harry nu va avea niciun rol special. El și Meghan, în vârstă de 41 de ani, nu vor avea voie să apară la balconul Palatului Buckingham alături de alți membri ai familiei regale.

Surse regale au sugerat recent că oficialii se vor asigura că Harry nu va fi așezat lângă fratele său.

Ce condiție a pus prințul Harry ca să participe la încoronarea regelui Charles, tatăl săuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Dacă va merge în Marea Britanie în luna mai, Harry nu va avea niciun rol oficial la încoronare, având în vedere că nu mai este un membru activ al familiei regale. Rolul său va fi probabil similar cu cel pe care l-a avut în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a, în toamna anului trecut.

Prințul ar putea, de asemenea, să călătorească din SUA la Londra fără Meghan, Motivul? În aceeași zi în care este programată încoronarea, este și ziua de naștere a fiului lor, Archie.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton