Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce costum poartă de Halloween Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle

Ce costum poartă de Halloween Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle

de Andra Stana,

Ducele și Ducesa de Sussex vor petrece cum se cuvine și anul acesta, de Halloween. Cuplul a participat la petreceri tematice și în trecut. Mai mult, hellomagazine.com scrie că cei doi au vorbit la un moment dat despre costumul adorabil pe care l-au pregătit pentru fiul lor cel mare, Archie.

În 2019, când Prințul Harry și Meghan încă foloseau contul de Instagram atribuit familiei lor, Sussex Royal, ei au împărtășit cu urmăritorii lor din mediul online o fotografie făcută în Noua Zeelendă, cu un an în urmă. Mesajul scris alături de imagine a fost următorul: „Halloween fericit! Vă dorim tuturor un Halloween fericit și în siguranță, de la familia nostră (și al nostru dovlecel), către voi”.

Petrecere de Halloween alături de „micul dovlecel” Archie

Fotografia a creat furori pe internet la acea vreme. Fanii au fost impresionați de simțul umorului de care cuplul regal a dat atunci dovadă.

În acel an, Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit primul lor Halloween alături de „micul lor dovlecel” Archie. Atunci, fiul lor avea în jur de cinci luni.

Anul acesta, cei doi părinți vor trebui să îi găsească un costum drăguț atât lui Archie, cât și micuței Lilibet. Fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, Lilibet Diana, a venit pe lume la începutul lunii iunie. 

Se pare că Ducele de Sussex are o conexiune puternică cu fiica lui, între ei consolidându-se o legătură specială. Încă de când s-a născut Lilibet, Prințul Harry adoră să petreacă timp cu cea mică și și-a făcut chiar o rutină atunci când vine ora de somn.

Harry o adoră pe Lili și iubește să îi citească povești și s-o legene până adoarme. El are o atingere magică”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. Sursa a mai mărturisit că „fiecare zi este și mai plină de fericire” pentru Meghan Markle și Prințul Harry. „Au parte de atât de multă iubire și recunoștință, încât nu își mai doresc nimic altceva.”

Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor, Archie

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton