Homepage  / Articole

Ce crede Brancu despre divorţurile momentului

Ce crede Brancu despre divorţurile momentului

de Redactia Tvmania

brancu divorturile momentuluiRevista TVSatelit l-a invitat pe Cristi Brancu, expertul în monden de la „Agentul VIP” şi „Confidenţial” (Antena 2), să disece evenimentele începutului de an de pe piaţa TV – divorţurile de-acum de pomină dintre Oana Zăvoranu şi Pepe şi Irinel şi Monica Columbeanu
Oana Zăvoranu vs. Pepe
„Dacă n-am fi văzut divorţuri ca acela dintre Amalia şi Ilie Năstase – mediatizate, dar discrete – aş crede că aşa e românul, se bălăcăreşte când se desparte. Cred că pentru decenţa oricărei situaţii, era de preferat ca Oana să taie cordonul dintre cei doi înainte ca Pepe să o poată urmări şi descoperi alături de băiatul ăsta, Tudy. Pepe, într-un fel, a vrut să se răzbune şi parcă l-aş înţelege. Dacă Oana ar fi apărut din prima şi ar fi spus că s-a îndrăgostit, aş fi înţeles. Dar nu e posibil să treci prin diverse faze, de la a-l face pe Pepe homosexual şi tiriplici, până la a spune: «Îi mulţumesc lui Pepe, dar asta s-a întâmplat»”, crede Cristi.

Irinel vs. Monica Columbeanu
„Dacă Monica voia 3.000 de euro pe apariţie când era soţia lui Irinel, acum doreşte mult mai mult. Slavă Domnului că nu s-a găsit o televiziune care să arunce atâţia bani. Oricât am crede în puterea dragostei, toţi s-au gândit că va veni o vreme când Iri, din motive fizice, nu va putea să ţină pasul cu Monica. Lucrul s-a întâmplat mai repede decât se aştepta lumea. Monica a trecut doar de şase ani de şocul întâlnirii cu foarte mulţi bani. Putem s-o înţelegem – cum să nu se lase ameţită o fetişcană din Bacău care se trezeşte la Izvorani? Cum să ştie că bărbatul de lângă ea va lua totul când se despart? A fost un divorţ decent din punct de vedere al imaginii publice, însă Iri mi se pare mult prea dur, iar ea aproape jalnică”, ne-a spus Brancu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton