Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce crede Irinel Columbeanu despre posibila despărțire dintre Monica Gabor și Mr. Pink: „Nu cred că ar fi bine să o spun”

Ce crede Irinel Columbeanu despre posibila despărțire dintre Monica Gabor și Mr. Pink: „Nu cred că ar fi bine să o spun”

de Redactia Tvmania

Irinel Columbeanu a comentat, recent, posibila despărțire dintre Monica Gabor și Mr. Pink.

Fostul afacerist a vrut să fie clar pentru toată lumea că nu știe exact ce se întâmplă între cei doi. Cu toate acestea, Columbeanu are încredere că fosta lui soție va găsi modalitatea prin care să depășească situația, scrie libertatea.ro.

„Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred ca este posibil. Sincer să fiu și dacă as avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred ca ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar.

Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiecte.

Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit Spynews.

„Am fost tratat cu respect, nici mai mult, nici mai puțin. Totul a decurs foarte bine, mai bine decât mă așteptam. Ce am avut de transmis am spus. Monica este o femeie deșteaptă, dar și el.

Consider că din ce este acum între ei o să se nască un progres”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu în direct la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton