Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce crede Keremcem despre iubire și căsătorie

Ce crede Keremcem despre iubire și căsătorie

de Redactia Tvmania

 

Este sexy, carismatic, are succes în muzică și actorie și primește zilnic sute de declarații de dragoste de la fane din întrega lume.
Keremcem, care revine în casele milioanelor de români într-un nou serial de succes, „Dragoste și secrete”, ce va fi difuzat de Kanal D, a cunoscut în cei 43 de ani atât iubirea cât și dezamăgirea. A fost căsătorit o scurtă perioadă de timp cu Seda Guven și, în prezent, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Gazal, o artistă de origine iraniană.

Faimosul artist se declară un tradiționalist în ceea ce privește căsătoria și familia și subliniază într-un interviu acordat presei din Turcia că va face din nou acest pas dacă va rezona pe toate planurile cu partenera sa. Iubirea este parte din trăirile unui artist și cea care îl inspiră în tot ceea ce face.

„Cred că sunt la vârsta la care îmi pot asculta inima. Odată cu trecerea timpului se schimbă și perspectiva asupra vieții. Am avut șansa de a experimenta dragostea. Dar mă îndrăgostesc de suflet nu de fizic. Până acum am înțeles multe lucruri, dar sunt, de asemenea, conștient că mai am mult de învățat despre viață. Nu vreau să mă căsătoresc doar de dragul de a face asta. Las lucrurile să evolueze de la sine. Încerc să nu spun …niciodată, pentru că iubirea evoluează ca orice emoție. Desigur, există o diferență între a fi îndrăgostit la 18 ani și a te îndrăgosti la 40 de ani. Fiecare vârstă are propria ei frumusețe. Odată ce o inimă s-a îndrăgostit, poate să cadă din nou. Iubirea se întâmplă, e un sentiment frumos pe care îl dorim toți în viața noastră”, a declarat Keremcem.

Actorul spune ca in ultimii ani s-a schimbat perspectiva în ceea ce privește familia. Contextul actual, tumultul cotidian, noile căi de comunicare au schimbat relațiile interumane și conceptul familial.

„Sunt un bărbat care s-a căsătorit și a divorțat după puțin timp de la oficializarea relației și, recunosc, m-am uitat la ce s-a întâmplat cu prietenii mei din copilărie, din Milas. Din 20 de prieteni din școala primară, 18 au divorțat la rândul lor. S-a schimbat modul în care comunicăm și, dacă dorim o familie trebuie să ne adaptăm”, a adăugat Keremcem.

Rămâne de văzut dacă chipeșul actor va oficializa relația pe care o are, de peste un an și jumătate, cu iranianca Gazal. Pâna atunci, îl puteți revedea, din 15 iulie, începand cu ora 20.00, de miercuri până vineri, în serialul „Dragoste și secrete”, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton