Homepage  / Vedete străine

Ce dar de nuntă i-a făcut David Beckham fiului său. Cadoul valorează 350.000 de lire sterline

Ce dar de nuntă i-a făcut David Beckham fiului său. Cadoul valorează 350.000 de lire sterline

de Cătălina Matei,

În acest weekend, a avut loc unul dintre cele mai exorbitante evenimente din lumea celebrităților, nunta dintre Brooklyn Beckham (23 de ani) cu Nicola Peltz (27 de ani). Căsătoria a avut loc la reședința părinților miresei, în Palm Beach Florida, și a costat peste 3 milioane de dolari.

Prin urmare, și darurile de nuntă au fost pe măsură. Astfel, David și Victoria Beckham le-au făcut cadou tinerilor căsătoriți un automobil Jaguar, în valoare de 350.000 d elire sterline.

Potrivit huffingtonpost.co.uk, maşina Jaguar XK140 de epocă a fost complet restaurată, modernizată şi motorul a fost înlocuit cu unul electric. Automobilul are două locuri, este de culoare albastru deschis, are un interior crem deschis restaurat şi reciclat.

 Jaguar XK140, Credit line: Profimedia

Tatăl mirelui a comandat vehiculul personalizat de la compania Lunaz, care are sediul în Silverstone, în Marea Britanie. El este şi investitor în companie.

De altfel, David Lorenz, fondator şi CEO Lunaz, a declarat: „Creând acest Jaguar XK140 frumos şi electrificat, suntem onoraţi să facem o legătură între viaţa profesională a lui David Beckham, unde este un investitor în Lunaz şi viaţa de familie. Această maşină remarcabilă este cadoul perfect pentru fiul său Brooklyn şi nora lui, Nicola, în ziua nunţii lor. Din toate punctele de vedere, această maşină clasică electrică extraordinară de la Lunaz simbolizează un viitor strălucit şi pozitiv”.

Se pare că fostul căpitan al Angliei nu a putut rezista și a încercat mașina înainte de a o dărui mirilor. David și Victoria ar fi folosit automobilul pentru a-şi face intrarea la nunta din Palm Beach, Florida, de sâmbătă.

Brooklyn şi Nicola au fost apoi văzuţi conducând-o a doua zi, la brunch-ul oferit invitaților, care a avut loc tot în curtea reședinței familiei Peltz.

Cât despre cadourile oferite de părinții miresei, presa a aflat că aceștia i-au dăruit mirelui un lanț împodobit cu diamante, pe care Brooklyn l-a accesorizat costumului negru Dior pe care l-a purtat în timpul ceremoniei.

Nuntă de aproape 3 milioane de dolari

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au avut parte de o nuntă spectaculoase, ale cărei costuri au depășit 3 milioane de dolari, potrivit presei mondene internaționale. Ceremonia a avut loc Palm Beach, Florida, la reședința de 100 milioane de dolari a tatălui miresei, miliardarul Nelson Peltz.

Cina a fost servită într-un cort pe malul mării, plin cu aranjamente florale spectaculoase, iar Marc Anthony a fost DJ. Oaspeții au fost invitați de cuplu să facă o donație poporului ucrainean prin intermediul agenției Care.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton