Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce decizie au luat Andra și Cătălin Măruță, după 14 ani de căsătorie

Ce decizie au luat Andra și Cătălin Măruță, după 14 ani de căsătorie
12

de Andra Stana,

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Recent, vedeta de la Pro TV și-a uimit fanii cu declarațiile făcute. Soția lui Cătălin Măruță a mărturisit ce simte astăzi, după 14 ani de mariaj. Ce plănuiește Andra pentru perioada următoare și ce rol vor avea copiii lor.

Cum își doresc Andra și Cătălin Măruță să sărbătorească cei 14 ani de mariaj

Andra (35 de ani) a declarat recent că, după 14 ani de mariaj cu Cătălin Măruță (44 de ani), a venit momentul perfect pentru un eveniment special. Cântăreața e decisă să își reînnoiască jurămintele de iubire, scrie libertatea.ro. La eveniment vor lua parte și cei doi copii ai lor, Eva și David.

Acum două săptămâni, Andra și Cătălin Măruță au călătorit în Italia, în Padova, oraș unde artista a susținut un concert.

Andra: „I-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme”

Călătoria în Italia a fost contextul perfect pentru ca cei doi să își aducă aminte de cererea în căsătorie, care a avut loc în Veneția. Mai precis, după 16 ani de relație și 14 de căsătorie ei s-au hotărât să meargă din nou în fața altarului.

Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la Pro FM.

Cum-isi-doresc-Andra-si-Catalin-Maruta-sa-sarbatoreasca-cei-14-ani-de-mariaj-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Andra: „Ne reîndrăgostim unul de celălat constant”

Despre căsnicia lor, Andra a povestit pe larg într-un interviu pentru revista OK! Magazine.

În 2022 vom aniversa 14 ani de la căsătorie şi 16 ani de când formăm un cuplu. Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de «proaspăt îndrăgostiţi», ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie.

Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008, dar în fiecare zi ne-am spune iarăşi «Da» la starea civilă”, a spus Andra.

„O relaţie între doi oameni care se potrivesc nu este un efort continuu, multe lucruri vin de la sine, dar sunt situaţii când trebuie să fii conştient că și celălalt are nevoie de tine. Este important să fii atent la toate gesturile pe care celălalt le face pentru tine şi să le apreciezi, fie că e un compliment, un mic dejun pregătit cu dorinţa de a te răsfăţa sau faptul că ţine copiii ocupaţi ca să te poţi odihni o jumătate de oră în plus.

De neiertat mi se pare chiar asta: să treacă neobservate toate modurile prin care îţi arăţi afecţiunea şi grija”, a mai adăugat artista pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton