Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce destinație de vacanță și-a ales Mirela Vaida. Vedeta de la „Acces direct” se bucură de soare și peisaje inedite

Ce destinație de vacanță și-a ales Mirela Vaida. Vedeta de la „Acces direct” se bucură de soare și peisaje inedite
8

de Redactia Tvmania

Mirela Vaida se relaxează la mii de kilometri de România. Prezentatoarea de la „Acces direct” a ales Turcia ca destinație de vacanță pentru vara lui 2021.

Vedeta Antenei 1 a plecat în vacanță alături de familia ei și se bucură de zile de relaxare, pe plajă, motiv pentru care a și publicat, special pentru fanii de pe Instagram, câteva fotografii cu ea în costum de baie, precum și cei trei copii, la joacă, pe nisip, scrie click.ro.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

Mirela Vaida, în vacanță în costum de baie

Recent, aceasta a publicat și o fotografie în timp ce se afla în costum de baie, în apă, alături de unul dintre băieții săi pe care îl învăța să înoate.

Vedeta a renunțat astfel la tocuri și la ținutele elegante cu care ne-a obișnuit în platoul de la Antena 1, iar acum ea se poate bucura de ținute cât mai lejere, potrivite pentru zile de relaxare.

Ce destinație de vacanță și-a ales Mirela Vaida. Vedeta de la Acces direct se bucură de soare și peisaje inedite (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Platoul emisiunii „Acces direct”, atacat cu bolovani, în primăvară

Femeia care, în luna martie, a intrat în platoul emisiunii „Acces direct”de la Antena 1 și a aruncat cu o cărămidă spre prezentatoarea Mirela Vaida s-a întors, după două luni, complet dezbrăcată și a spart geamurile ușii de acces în platou. 

Prezentatoarea de la Acces Direct a trăit șocul vieții ei atunci când agresoarea care a intrat în luna martie în platou, cu o cărămidă, a atacat-o din nou. S-a dezbrăcat și a urmărit-o:

„A zis că-mi taie gâtul”.  

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei, dar şi un echipaj medical, iar femeia a fost preluată şi dusă la spital. Potrivit unor surse, până să fie prinsă, femeia a reuşit să spargă un geam.

Astfel, vacanța departe de România vine ca o gură de aer proaspăt, având în vedere cele întâmplate la începutul anului. 

 

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton