Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce dezvăluiri a făcut Jorge despre David, fiul lui în vârstă de 4 ani. „E cum vrea el să fie”

Ce dezvăluiri a făcut Jorge despre David, fiul lui în vârstă de 4 ani. „E cum vrea el să fie”
6

de Redactia Tvmania

Jorge a făcut recent câteva dezvăluiri despre fiul său, David. Cel mic a împlinit 4 ani și reușește zi de zi să își surprindă părinții. Pe de altă parte, cu toate că acordă atenție și dezvoltării sale pe plan profesional, artistul face tot ce îi stă în putere pentru a petrece timp de calitate alături de familie, scrie libertatea.ro.

Pe numele lui adevărat George Papagheorghe, Jorge este un om împlinit pe plan profesional și personal. El are trei copii: Karina, David și Ilinca. Karina este fiica lui din mariajul cu Alina Laufer, în timp ce David este fiul vedetei Pro TV cu actuala soție, Ramona Podea. Nu în cele din urmă, Ilinca este fiica soției dintr-o relație anterioară, mai scris sursa citată.

Jorge recunoaște că pandemia – cu ale sale perioade lungi în care nu a putut merge la concerte și la alte evenimente – a avut și partea ei pozitivă. Astfel a reușit să petreacă mai mult timp alături de familie, a recunoscut artistul.

Ce dezvăluiri a făcut Jorge despre David, fiul lui în vârstă de 4 ani. „Se joacă cu mașinile, dar și cu păpușile” (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Viața după pandemie e și mai frumoasă. Ne-am regăsit pasiunile și suntem și mai hotărâți să călătorim. Am petrecut timp cu copiii și am revenit și mai proaspeți la muncă. Dăm Bac-ul anul acesta cu Ilinca, Karina a terminat clasa a VI-a și David – grupa mică. Suntem pe toate categoriile de vârstă. Nu ne plictisim”, a spus el pentru Libertatea.

La finele lui 2020, Jorge spunea despre fiul lui în vârstă de 4 ani că micuțul susține că e fetiță.

Acum însă, fiul se joacă și cu păpușile, dar și cu mașinuțele.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by JORGE 😀®️ (@jorgeofficial.ro)

Despre relația cu soția sa, Jorge a spus că, deși nu e totul perfect, cei doi fac zilnic gesturi de iubire pentru a avea o relație bună.

„David îmi spune că el este fetiță”, declara Jorge.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton