Homepage  / Vedete româneşti

Ce diagnostic au primit copiii Mirelei Vaida. Boala neobișnuită descoperită de medici

Ce diagnostic au primit copiii Mirelei Vaida. Boala neobișnuită descoperită de medici
9

de Redactia Tvmania

Mirela Vaida a povestit recent că fetița și cei doi băieți ai săi au primit un diagnostic din partea medicilor și că a încercat tot timpul să găsească o soluție, lucru care a adus-o în pragul disperării.

Când vine vorba de copiii ei, o mama este în stare de orice. Mirela Vaida a simțit pe propria piele cum s-a luptat pentru binele lor celor trei copii. Prezentatoarea TV a mărturisit că cei mici au fost diagnosticați cu o problemă destul de gravă la nivelul pielii încă de la naștere. Aceasta a explicat că sunt momente în care pielea copiilor este atât de uscată încât apar răni.

Moderatoarea a mărturisit că aceștia au avut dificultăți încă de la naștere în ceea ce privește aspectul pielii și s-a speriat foarte tare atunci nu știa ce să facă pentru a-i putea trata.

„Copiii mei, toți trei, au pielea atopică! Ne-am luptat cu dermatita atopică încă de la naștere! Piele sensibilă, uscată, prurit, uneori răni deschise… A fost foarte greu când nu știam cu ce să tratez”, a declarat Mirela Vaida, potrivit spynews.ro.

Și-ar mai dori un copil

Deși are deja trei copii, Mirela Vaida își dorește enorm să devină din nou mamă. Aceasta a declarat că momentan nu are în plan să aducă încă un copil pe lume, însă dacă se întâmplă, ar fi extrem de fericită.

„Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi.”, a adăugat ea.

mirela vaida IMG_6117Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton