Homepage  / Vedete româneşti

Ce dietă ține Andreea Mantea. Câte kilograme are acum. „Din păcate, este vârsta”

Ce dietă ține Andreea Mantea. Câte kilograme are acum. „Din păcate, este vârsta”
9

de Roxana Mirea,

Andreea Mantea este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu activitățile sale. Ei bine, recent, prezentatoare TV a luat o decizie importantă și își propune ca în anul 2022 să revină la silueta de altă dată. Andreea Mantea le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că merge la sală și că a început să țină dietă. Vedeta Kanal D a dezvăluit la ce alimente a renunțat.

Ce dietă ține Andreea Mantea

Andreea Mantea s-a decis să își schimbe stilul de viață și să scape de kilogramele pe care le-a acumulat în ultimul an. Aceasta și-a propus să ajungă din nou la 52 de kilograme, având în vedere că acum are 66. Vedeta este determinată și a început să meargă și la sală. În plus, Andreea Mantea ține dietă și a explicat la ce produse a renunțat din alimentația ei.

„Am stat și m-am gândit. Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punctul de vedere al alimentației. Aici este o mare problemă(…) Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta.

Nu pot să mai fiu așa cum eram. Nu pot. Cei care mă cunosc știu că eu puteam să mănâc cinci cutii de pizza fără să se vadă. Eram foarte ok și eram invidiată atunci, ba chiar certată. Acum e altfel. Mă rog, amănunte! Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața.(…) După rău vine bine! Am încercat să vă împărtășesc aceste gâduri ale mele și sper să ajungă la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo.

Am început deja de două zile să mănânc sănătos, să beau ceaiuri”, a explicat Andreea Mantea la InstaStory, potrivit wowbiz.ro.

andreea-mantea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Voi renunța la tot ce îmi face rău”

Andreea Mantea spune că metabolismul ei nu mai funcționează ca acum câțiva ani, așa că este nevoită să meargă la sală și să aibă un stil de viață sănătos. Aceasta recunoaște că va fi un parcurs greu, având în vedere că este „pofticioasă”. Totuși, vedeta este determinată și speră că va reuși să își atingă scopul.

„Rezoluție, dorință sau mai bine zis, nevoie!

Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani… și vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate. Voi renunța la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos! Vă fi greu pentru că sunt pofticioasă dar dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la 2 săptămâni. Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comod/ă. Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult, duc la acest luat în greutate sau diverse probleme de sănătate. Acum 2 zile mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii!”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton