Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce dietă ține Jennifer Lopez pentru a se menține în formă. Detaliile oferite de bucătarul personal al artistei

Ce dietă ține Jennifer Lopez pentru a se menține în formă. Detaliile oferite de bucătarul personal al artistei

de Redactia Tvmania

Are 50 de ani însă arată mai bine ca niciodată! Bucătarul personal al lui Jennifer Lopez și al lui Alex Rodriguez, Kelvin Fernandez, a dezvăluit pentru publicația US Weekly ce dietă a respectat cântăreața pentru a fi în formă în timpul show-ului susținut  în pauza finalei Super Bowl.

 

„Mânca aproape același lucru în fiecare zi. În meniul său se regăseau carbohidrați simpli și carbohidrați complexi și diferite tipuri de carbohidrați pe care a trebuit să-i implicăm în structura micului dejun, prânzului și cinei”, a spus Fernandez pentru revista. „Nu am mai avut niciodată legume la micul dejun, însă de această dată mânca ou cu legume în trei moduri diferite și în fiecare zi”.

 

Pentru că, de obicei, devine creativ atunci când gătește pentru cei patru copii ai familiei, Fernandez a trebuit să fie atent să nu amestece farfuriile. Odată, a servit cina în stil familial, cu farfurii mari de pui, orez și salată.

Se pare că J.Lo nu a fost prea fericită în acel moment.

„A doua zi mi-a atras atenșia „Kelvin, mi-ai servit orez „. De atunci am pregătit individual farfuriile tuturor. „Dacă mă încurc o dată, o voi auzi, iar ea merită să mă pună la punct”, a adăugat bucătarul.

  „Este o muncitoare. Când își propune ceva este incredibil cât de ambițioasă este”, am remarcat. „Când vrea ceva sănătos face acel lucru”.

 „Este foarte disciplinată”, a mai spus acesta publicației, numindu-i dieta „intensă”.
 
Fernandez a împărtășit că rafturile artistei și a lui Alex Rodriguez includ apă spumantă, ouă, fructe și legume – în special spanac, castraveți și țelină, astfel încât J.Lo și A-Rod își pot începe ziua cu suc verde .
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton