Homepage  / Vedete româneşti

Ce dietă ține Patrizia Paglieri și care e secretul siluetei de invidiat. La ce aliment a renunțat

Ce dietă ține Patrizia Paglieri și care e secretul siluetei de invidiat. La ce aliment a renunțat
8

de Roxana Mirea,

Chiar dacă petrece foarte mult timp în bucătărie, Patrizia Paglieri reușește să își păstreze silueta de invidiat. Recent, aceasta a dezvăluit secretul siluetei sale în timp ce a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă.

Patrizia Paglieri: „Nu mai mănânc nimic seara târziu”

Patrizia Paglieri a dezvăluit care este secretul siluetei sale de invidiat și ce dietă ține. Vedeta a mărturisit într-un interviu pentru VIVA că nu este greu pentru un bucătar să se mențină în formă. În plus, Patrizia a declarat că toți bucătarii profesioniști sunt „slăbuți”.

Acum, de când cu matinalul, mă culc mai devreme, nu mai mănânc nimic seara târziu, fac un fel de fasting, mi se pare genial fastingul cu 16/8. Nu e greu pentru un bucătar să își mențină silueta, dimpotrivă, tu doar guști tot timpul, nu mănânci pe săturate, ești foarte agitat în bucătărie, de multe ori te saturi doar din gustat. De exemplu, toți bucătarii, master-chef, sunt toți slăbuți, cine e mai plinuț este din cauză că e pofticios și nu este bucătar”, a declarat Patrizia Paglieri pentru sursa menționată anterior.

Patrizia-Paglieri-dupa-ce-s-a-impacat-cu-iubitul-italian-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce dietă ține Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri a spus că nu se împacă cu sportul, așa că silueta ei se datorează alimentației. Aceasta consumă doar salate, iar de câteva luni bune, a renunțat la carne.

„Când vreau să slăbesc, mănânc numai salate, nu am o dietă anume. Am ținut și fasting, încerc să îl țin și acum, îmi e ușor, adorm la 21 și astfel, până la ora 12, a doua zi, rezist cu acest gen de fasting. Cu sportul nu prea mă împac în perioada aceasta, în zona unde locuiesc nu prea sunt săli de sport și să stau în trafic mult ca să ajung la o sală de sport nu are rost.

Îmi place foarte mult înghețata artizanală, cum este cea din Italia, îmi plac pastele, îmi place risotto. La noi se numesc „primi piatti, primul fel, risotto, paste umplute și pește. Nu sunt foarte pasionată de carne, din iunie nu am mai mâncat, deși nu mă declar vegetariană. Dacă este ceva de gustat, gust, un bucătar nu poate fi vegetarian, este absurd, ar trebui să te lași de meserie”, a declarat Patrizia Paglieri.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton