Homepage  / Vedete româneşti

Ce diferență de vârstă există între Cosmin Natanticu, noul jurat de la iUmor, și soția lui, Eliza. Formează un cuplu de 14 ani

Ce diferență de vârstă există între Cosmin Natanticu, noul jurat de la iUmor, și soția lui, Eliza. Formează un cuplu de 14 ani
9

de Redactia Tvmania

Lui Cosmin Natanticu îi merge din plin. După participarea la „Te cunosc de undeva” și la „Asia Express”, actorul a bătut palma pentru o nouă colaborare cu Antena 1. El va fi noul jurat de la iUmor, în cel de-al XV-lea sezon al show-ului de comedie. Totodată, pe lângă succesul pe plan profesional, acesta are noroc și pe plan personal. Actorul are o căsnicie fericită alături de Eliza, cu care formează un cuplu de 14 ani.

Cosmin și Eliza Natanticu formează un cuplu de 14 ani, dintre care de 5 ani sunt și căsătoriți. Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, prin intermediul unei prietene comune, când Eliza avea 20 de ani. Deși din acel moment au fost nedepărțiti, cei doi s-au căsătorit 9 ani mai târziu, în 2018.

cosmin-si-eliza-natanticuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Mulți îi îndrăgesc pe Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu, mai ales după participarea acestora la „Te cunosc de undeva” sau la „Asia Express”, dar puțini știu că între ei există o diferență de vârstă de nouă ani. Însă, cei doi spun că acest lucru nu le-a afectat niciodată relația, ba din contră, ei au demonstrat că dacă există iubire nu contează nimic altceva.

Cosmin Natanticu a cerut-o în căsătorie pe o plajă în Grecia

Artista a fost cea care a povestit cum a fost cerută în căsătorie de Natanticu, după trei ani de relație. A făcut totul public, la X Factor, în 2016, când a particupat la îndrăgita emisiune.

„A avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebuit să îl iau”, a povestit atunci Eliza.

Cosmin Natanticu şi Eliza Georgescu s-au căsătorit însă doi ani mai târziu, pe 9 septembrie 2018, de Sfânta Ana, în cadrul unei ceremonii în aer liber la Pădurile Regale din Corbeanca. Naşi le-au fost actorul Mihai Bobonete şi soţia sa, Cătălina. Mirii au petrecut alături de aproximativ 200 de invitaţi, printre care Jojo şi Paul Ipate, actorii din Las Fierbinţi Costi Diţă şi Adrian Văncică, Nea Raţă de la Ferma Vedetelor, dar şi comedianţii Micutzu’, Cătălin Bordea şi Cătălin Neamţu.

Eliza a strălucit la eveniment, într-o rochie de mireasă cusută manual cu pene de struţ şi cristale, iar la petrecere s-a schimbat într-o ţinută mai sexy, o rochie cu franjuri în stilul anilor ’70.

Eliza și Cosmin Natanticu își doresc să devină părinți

Actorul a explicat motivul pentru care s-a căsătorit atât de târziu: „Eu m-am căsătorit la 38 de ani. Eu am vrut să-mi trăiesc viața și să încerc tot felul de experiențe în relații ca să le consum. Mi-am dat seama după trei ani că vreau să mă căsătoresc cu ea. I-am dat inelul să nu plece nicăieri, a fost o asigurare pentru mine, un egoism de fapt”, a spus Natanticu, într-un podcast.

Timpul a trecut și deși Cosmin (43 de ani) și Eliza Natanticu (34 de ani) au mai avut și tensiuni și certuri ca în orice căsnicie, relația lor a devenit tot mai puternică, iar cei doi își doresc de câțiva ani să-și mărească familia, într-un viitor cât mai apropiat.

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate – poate cine știe! În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern. Am văzut un episod cu soțul meu și un copilaș în care Cosmin îi făcea un moment de magie celui mic, am fost fermecată de el și impresionată când am văzut că iubește copiii și cum se comportă cu ei”, a declarat Eliza Natanticu, pentru Click!.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton