Homepage  / Vedete străine

Ce dorință surprinzătoare are Priscilla Presley. Cererea ei a fost imediat refuzată

Ce dorință surprinzătoare are Priscilla Presley. Cererea ei a fost imediat refuzată
7

de Roxana Mirea,

Înainte de a ajunge la un acord cu Riley Keough și Michael Lockwood cu privire la averea Lisei Marie Presley, Priscilla Presley ar fi avut o cerere care a fost aproape imediat refuzată. Iată ce își dorește Priscilla să se întâmple după moartea ei.

Priscillei Presley vrea să fie înmormântată alături de Elvis

Priscilla Presley a vrut să fie înmormântată alături de răposatul ei soț, Elvis Presley. TMZ a relatat joi dimineață, citând surse care au cunoștință directă, că cererea a fost un eșec și că Priscilla a renunțat la cererea ei fără prea multe discuții. Priscilla ceruse să fie înmormântată alături de Regele Rock and Roll la Graceland, din Memphis, Tennessee.

Problema este că mama lui Elvis, Gladys, este înmormântată în dreapta lui, iar tatăl său, Vernon, este înmormântat în stânga lui, ceea ce înseamnă că, dacă Priscilla ar avea câștig de cauză, osemintele unuia dintre părinții lui Elvis ar trebui mutate. Răposatul fiu al Lisei Marie, Benjamin, care a murit în 2020, este îngropat în stânga lui Vernon. Lisa Marie este îngropată lângă Benjamin.

Ce se întâmplă cu averea Lisei Marie Presley. Lupta din instanță s-a încheiat cu un compromisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Priscilla Presley și nepoata ei s-au împăcat

Dorința Priscillei Presley vine la doar câteva zile după ce ET a confirmat că aceasta, fiica Lisei Marie și fostul iubit al Lisei Marie (și tatăl celor doi copii minori ai lor) au ajuns la un acord cu privire la averea Lisei, punând capăt unei bătălii de luni de zile care, potrivit unor surse, a deteriorat relația dintre Priscilla și Riley.

Toate părțile au ajuns la o înțelegere, iar familiile sunt fericite”, a declarat avocatul Priscillei, Ronson J. Shamoun, pentru ET. „Sunt foarte încântați la cum va arăta viitorul.”

Avocatul lui Riley, Justin Gold, este de acord, declarând pentru ET: „Riley este foarte fericită. Este o femeie remarcabilă, iar viitorul ei este luminos.”

Termenii înțelegerii nu au fost dezvăluiți. Avocații au termen până la 14 iunie pentru a depune termenii și intenționează, de asemenea, să depună o moțiune pentru a sigila înțelegerea. Se așteaptă ca judecătorul să se pronunțe asupra acestei moțiuni pe 4 august.

Bătălia pentru averea Lisei Marie a început în aceeași lună în care Lisa Marie a murit, în ianuarie. După ce ET a confirmat cu reprezentantul Lisei Marie că Graceland va reveni celor trei fiice ale ei – Riley și gemenele Harper și Finely, în vârstă de 14 ani – Priscilla a mers în instanță pentru a contesta oficial „autenticitatea și validitatea” unui „pretins amendament din 2016″ la contractul de fiducie al Lisei Marie, prin care Riley era numită co-mandatar.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton