Homepage  / Vedete străine

Ce drepturi i-au fost redate lui Britney Spears. „Are puterea să facă…”

Ce drepturi i-au fost redate lui Britney Spears. „Are puterea să facă...”
9

de Roxana Mirea,

Pentru prima dată în aproape 14 ani, Britney Spears poate în sfârșit își semnezele propriile documente. Judecătorul Brenda J. Penny i-a redat aceste drepturi artistei, după audierea care a avut loc miercuri. Acum că a scăpat de tutela tatălui ei, Britney poate să-și gestioneze singură finanțele.

Ce drepturi i-au fost redate lui Britney Spears

Artista în vârstă de 40 de ani poate în sfârșit să-și semneze propriile documente și să-și gestioneze finanțele, după ce a scăpat de tutela tatălui ei.  Potrivit Variety, judecătorul Brenda J. Penny i-a redat acele drepturi lui Britney Spears, în cadrul unei audieri care a avut loc miercuri.

Avocatul cântăreței, Mathew Rosengart, a mers la Tribunalul Superior din Los Angeles în numele ei.

În urma audierii, în afara tribunalului, Rosengart a spus că, deși această victorie pentru Spears este una minoră, judecătorul i-a acordat puterea de a aproba documentele, adică „are puterea de a face tot ce vrea să facă”, potrivit Page Six.

Rosengart a vorbit și cu judecătorul Penny după ședința de judecată, spunând că clienta sa, „ca femeie independentă, nu sub tutelă”, ar trebui să poată scrie ea însăși documente.

În 2008, tatăl lui Britney Spears, Jamie, a fost numit tutorele ei și de atunci a controlat finanțele, dar și alte decizii majore.

Once Upon a Time in Hollywood premiere in Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Avocatul lui Britney Spears , despre tatăl artistei

Pe data de 12 noiembrie, judecătorul Brenda J. Penny a decis încetarea tutelei. Cu toate acestea, contabilului lui Spears, John Zabel, i s-a acordat puterea executivă asupra trustului imobiliar și puterea de a transfera active in fond. După audierea de miercuri, Zabel a primit instrucțiuni să continue munca până pe 19 ianuarie, când urmează să aibă loc următoarea audiere.

Jamie a fost sunat în timpul audierii, iar avocatul său, Alex Weingarten, i-a cerut judecătoarei ca tatăl artistei să aibă acces la planul imobiliar. Dar avocatul lui Zabel, prezent și el în sala de judecată, s-a opus cu fermitate, spunând că: „Într-o situație normală, o persoană normală nu ar trebui să-și arate niciodată planul bunurilor” familiei sau prietenilor.

Rosengart a mai afirmat în afara sălii de judecată că Jamie Spears nu a fost cooperant în ceea ce privește cererile sale pentru anumite documente despre care firma sa de avocatură consideră că vor „face lumină în ceea ce privește abuzurile sale și presupusa conduită”. El a adăugat că, dacă tatăl lui Spears nu se conformează cererilor sale, firma sa îi va cere să fie destituit din funcție.

„Am trimis acte pentru destituirea lui din funcție. El nu s-a prezentat prima dată; nu s-a prezentat nici a doua oară pentru depunere, așa că nu a fost încă destituit”, a explicat avocatul. „Dar el va fi destituit în acest caz. Aștept cu nerăbdare”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton