Homepage  / Știri / Televiziune

Ce e nou în aprilie la Disney Channel și Disney Junior

Ce e nou în aprilie la Disney Channel și Disney Junior

de Andra Stana,

La Disney Channel luna aprilie debutează cu o selecție de episoade amuzante din îndrăgitele seriale animate: „Familia Green la oraș”, „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, „Amfibienii”, „Ciudățeni”, „Băiat, Fată, etc”.

Totodată, Ziua Pământului se sărbătorește pe înțelesul celor mici cu cel mai verde personaj: Monstrul Verde, doar la Disney Junior. Această zi va fi marcată cu un episod tematic al seriei animate „Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori”. Iată care sunt noutățile din aprilie la cele două posturi Disney.

[toc]

Recomandările lunii aprilie la Disney Channel și Disney Junior

DISNEY CHANNEL

Luna debutează cum nu se poate mai bine! Pe 1 aprilie, în jurul prânzului, telespectatorii Disney Channel au parte de o selecție de episoade amuzante din îndrăgitele seriale animate: „Familia Green la oraș”, „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, „Amfibienii”, „Ciudățeni”, „Băiat, Fată, etc”.

Pe 1 aprilie, de la 13:00

PAȘTE MIRACULOS

În weekendul de Paște, fanii serialului animat Miraculos: Buburuza și Motan Noir pot viziona toate episoadele din cele patru sezoane ale seriei animate. Buburuza și Motan Noir continuă să lupte alături de noi aliați împotriva unui adversar din ce în ce mai puternic și hotărât. Viața celor doi supereroi este plină de provocări și în viața de la școală atunci când sunt doi elevi aparent obișnuiți.

Din 23 aprilie până pe 25 aprilie, în intervalul orar 6:00 – 22:10

DISTRACȚIE CU „DESCENDENȚII”

Mal, Evie, Carlos și Jay revin pe micile ecrane la Disney Channel. Telespectatorii vor putea urmări cele trei filme ale seriei „Descendenții”, iar imediat după va fi difuzată și animația „Descendenții: Nunta regală”.

De luni, 18 aprilie, până miercuri, 20 aprilie, de la ora 13:30

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN T.O.T.S

Click și Zglobi își continuă aventurile pline de învățăminte pentru cei mici. Un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate, fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). În plus este timpul să sărbătorim! Freddy își dorește ca ziua lui să fie în fiecare zi, așa că Mia va încerca să-i îndeplinească dorința.

Din 18 aprilie, de luni până vineri, de la ora 19:00

ZIUA PĂMÂNTULUI PE ÎNȚELESUL CELOR MICI

Pe Disney Junior Ziua Pământului se sărbătorește pe înțelesul celor mici cu cel mai verde personaj: Monstrul Verde. Această zi va fi marcată cu un episod tematic al seriei animate Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori, în cadrul căruia personajele principale vor planta copaci în parc, însă Monstrul Verde va întrerupe activitatea aruncând gaz peste tot.

Vineri, 22 aprilie de la ora 17:00

Sursa foto: Disney Channel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton