Homepage  / Televiziune

Ce echipă este în pericol de eliminare la Asia Express. „Am înnebunit. Trebuie să avem niște limite”

Ce echipă este în pericol de eliminare la Asia Express. „Am înnebunit. Trebuie să avem niște limite”
9

de Roxana Mirea,

Asia Express, 23 noiembrie 2021. O nouă ediție a emisiunii Asia Express, de la Antena 1, a luat sfârșit. Cele trei echipe rămase în concurs s-au luptat cu toate forțele pentru a nu fi în pericol de eliminare. Cel mai bine s-au descurcat Emi și Cuza, care au ajuns primii la Irina Fodor. Totuși, prezentatoarea TV a avut de înmânat un cufăr, iar acum Lidia și Estera Buble se află în pericol de eliminare la Asia Express.

Lidia și Estera Buble, în pericol de eliminare la Asia Express

O nouă ediție Asia Express a luat sfârșit, iar Emi și Cuza au ieșit victorioși. Băieții au avut o zi extraordinară, iar Irina Fodor le-a spus că ei lucrează foarte bine sub presiune. Având în vedere că în finală trebuie să ajungă doar două echipe, prezentoatoarea TV a avut de înmânat un cufăr, care ascunde fie o nestemată verde, fie o nestemată roșie.

Acest cufăr a revenit echipei care a ajuns ultima la Irina. Primele două echipe care au ajuns la Irina au fost Emi și Cuza și Mihai și Elwira Petre. Lidia și Estera Buble au fost nevoie să aleagă unul dintre cele trei cufere, sperând că piatra va fi verde.

Asia-Express-2-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lidia și Estera Buble nu și-au putut stăpâni lacrimile

Faptul că se află în pericol de eliminare la Asia Express le-a făcut pe Estera și Lidia Buble să nu își poată stăpâni lacrimile, cele două dorindu-și foarte tare să câștige competiția de la Antena 1. Una dintre probe le-a dat bătăi de cap fetelor, motiv pentru care s-au și certat. Surorile Buble au regretat că o probă, care ar fi trebuit să fie amuzantă, s-a transformat într-o ceartă.

„Simt că este vina mea. Nu m-am putut concentra. N-am știut să fac filmarea. E OK. O să-mi revin”, a spus Estera Buble printre lacrimi, după ce a ales un cufăr.

Sunt convinsă că dacă nu erau în joc cutiile astea și nu ne-am fi simțit amenințate de cutiile astea, nu am fi reacționat așa. Am înnebunit. Cred că trebuie să avem niște limite și personal, și îmi cer și scuze, eu am sărit calul. Se întâmplă foarte rar să sar calul și mai ales cu ea sau între noi, între frați, Doamne ferește. Deci noi chiar nu ne certăm. Mi-e ciudă că ne blocăm în chestii super mici și jocuri care sunt foarte mișto. De fapt, de aia m-am supărat mai tare, că era ceva atât de simplu și puteam să ne distrăm atât de tare. În loc să ne distrăm, noi ne-am certat. De mâine o să fiu alta. O să lupt la fel de tare, dar nu o să mai ajung în halul în care să mă cert cu Esti atât de tare pentru niște chestii atât de mărunte”, a spus Lidia Buble.

Sursa Foto: Instagram Asia Express

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton