Homepage  / Vedete străine

Ce efecte a avut palma dată de Will Smith la Gala Oscar: a crescut audiența și vânzările de bilete pentru spectacolele lui Chris Rock

Ce efecte a avut palma dată de Will Smith la Gala Oscar: a crescut audiența și vânzările de bilete pentru spectacolele lui Chris Rock

de Cătălina Matei,

După ce anul trecut ceremonia de decernare a premiilor Oscar a înregistrat cea mai mică audiență din istorie, ediția din 2022 a schimbat cifrele. Palma dată de Will Smith lui Chris Rock în direct nu doar că a atras toată atenția, dar a avut și un alt efect neașteptat: vânzările de bilete pentru spectacolele lui Chris Rock au explodat după acest incident.

Regizat sau nu, momentul în care Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, în urma unei glume nefericite pe care comediantul a făcut-o la adresa soției lui Smith, Jada, a avut și efecte pozitive. Mai precis, a contribuit la creșterea audienței Galei (15,36 milioane de telespectatori), care anul trecut a înregistrat un record negativ (9,85 milioane de telespectatori), dar a determinat și vânzări uriașe de bilete la spectacoelle lui Chris Rock.

Potrivit site-ului de bilete TickPick, vînzările pentru spectacolele din cadrul „Ego Death World Tour” au crescut semnificativ după momentul în care Will Smith l-a lovit peste faţă pe umorist pe scena celei de-a 94-a ceremonii a premiilor Oscar.

„Am vândut peste noapte mai multe bilete pentru a-l vedea pe Chris Rock decât în ultima lună la un loc”, au scris reprezentanţii site-ului pe Twitter.

În același timp, a crescut și prețul. Potrivit Newsweek, preţurile biletelor pentru o masă la viitorul spectacol al lui Chris Rock, vineri, la Wilbur Theater din Boston, au crescut de la 338 dolari luni dimineaţă la 450 de dolari într-o oră. De atunci, este sold-out.

Conflictul dintre Will Smith și Chris Rock este mai vechi

Cei doi întreţin o ceartă de mai mulţi ani. Chris Rock a râs deja de Jada Pinkett Smith în 2016 pentru că nu a fost invitată la gala Oscar din acel an.

O sursă a declarat pentru People că relația tensionată dintre cei doi actori datează de câțiva, când Chris Rock, în vârstă de 57 de ani, a făcut o altă glumă despre Jada Pinkett Smith în timp ce a fost gazda Premiilor Oscar în anul 2016.

„Când Chris a găzduit Oscarurile în 2016, Jada a boicotat din cauza mișcării #OscarsSoWhite”. În monologul său, el și-a bătut joc de ea, spunând că nu poate boicota ceva la care nu a fost invitată. Will era încă supărat din cauza asta”, a spsu sursa.

„Jada boicotând premiile Oscar este ca și cum eu aș boicota chiloții Rihannei. Nu am fost invitat”, a fost gluma pe care Chris Rock a făcut-o la acea vreme.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton