Homepage  / Vedete româneşti

Ce emisiune revine la Antena Stars. Anunțul făcut de Gabriela Cristea

Ce emisiune revine la Antena Stars. Anunțul făcut de Gabriela Cristea
7

de Roxana Mirea,

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni revine pe micile ecrane, la Antena Stars. Anunțul a fost făcut de Gabriela Cristea, care va prezenta formatul, la cârma căruia s-a mai aflat și acum câțiva ani. Iată despre ce emisiune este vorba și ce a dezvăluit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea revine la TV cu Te iubesc de nu te vezi

Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, prezintă acum „Mireasa, capriciile iubirii”, la Antena Stars, însă vedeta se pregătește pentru un alt reality-show. Aceasta va prezenta show-ul „Te iubesc de nu te vezi”, unde mai multe persoane participă în speranța de a-și întâlni sufletul pereche. Emisiunea a mai fost difuzată în urmă cu câțiva ani, iar prezentatoare era tot Grabriela Cristea, până în momentul în care a intrat în concediu de maternitate. Vestea că show-ul „Te iubesc de nu te vezi” revine la TV a fost dată chiar de prezentatoarea TV. Vedeta a publicat un clip video pe Facebook de la filmările pentru prima ediție a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. Show-ul va fi difuzat din vară pe Antena Stars.

gabriela-cristea-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Am început să fac unele retușuri pentru că în curând o să dăm rec. E o zi importantă. Operatorii sunt pregătiți, macaraua e pregătită. Eu sunt pregătită de când mă știu”, a mărturisit vedeta, potrivit cancan.ro.

„Prima zi s-a terminat. E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arat această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat”, a transmis Gabriela Cristea, pe Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton