Homepage  / Vedete româneşti

Ce fac Alexandru Ion și Ștefan Floroaica atunci când nu sunt la filmările pentru „Lia – soția soțului meu”

Ce fac Alexandru Ion și Ștefan Floroaica atunci când nu sunt la filmările pentru „Lia - soția soțului meu”
7

de Roxana Mirea,

Alexandru Ion și Ștefan Floroaica s-au cunoscut la filmările pentru serialul „Lia, soția soțului meu” și se înțeleg excelent de bine. Cei doi petrec timp împreună și în afara orelor de filmare, iar norocul a făcut ca iubitele lor să se înțeleagă la fel de bine. Iată ce pasiuni comune au Alexandru Ion și Ștefan Floroaica, care sunt frați în serialul de la Antena 1.

Ce pasiuni comune au Alexandru Ion și Ștefan Floroaica

Alexandru Ion și Ștefan Floroaica sunt prieteni și în afara platourilor de filmare. Cei doi fac parte din distribuția serialului „Lia, soția soțului meu”, însă au pasiuni comune, așa că fac mai multe activități împreună în timpul liber, cum ar fi jiu jitsu, sport la care Ștefan este deja campion național, dar și drumeții pe traseele montane.

„Ștefan m-a pârât? E impropriu spus că practic jiu-jitsu, îmi fac o timidă inițiere în jiu jitsu sau mai bine zis îmi face el o timidă inițiere. Nu pot decât să sper că voi ajunge la un sfert din ce știe el să facă. Nu pot să mă laud cu multiple vizite pe anul acesta, știi cum e, am tras tare până în decembrie când am mers în vacanță în țările calde, atunci am tras tare să fie totul fit și apoi m-am culcat pe o ureche.

Lăsând gluma la o parte, din nefericire, anul acesta nu prea am fost, dar cu scuze plauzile, adică am fost foarte prins și chiar n-am reușit să merg la antrenament, dar îmi propun să rup jiu jitsu în două”, a povestit amuzat Alexandru Ion, pentru ego.ro.

ce-pasiuni-comune-au-alexandru-ion-si-stefan-floroaica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Am învățat o lecție foarte importantă”

Când vine vorba de cățărat pe munți, Alexandru Ion se declară cel mai stângaci din toată gașca. De curând cei doi frați din serial și-au luat iubitele, pe Evelyne Vîlcu și Sânziana Negru și au mers împreună pe crestele munților.

Îmi plac foarte tare drumețiile și ne-am sincronizat la capitolul ăsta. Chiar am descoperit, traseul ăsta în care am fost ultima dată, e preferatul meu din tot ce am făcut până acum, așa că i-am zis să mai vină cu recomandări și cu propuneri din astea pentru că le îmbrățișez cu entuziasm”, a mai povestit Alexandru Ion.

Ultima dată am călcat în râul sau pârăul, nu știu exact ce era, de pe traseu, dar până la urmă astea fac parte din exoticul momentului. Dar am învățat o lecție foarte importantă și anume că de acum înainte nu mai plec în drumeții fără o pereche de șosete de schimb. Ceea ce sfătuiesc pe toată lumea”, a mai spus actorul, care a jucat și în filmul „Taximetriști”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton