Homepage  / Vedete străine

Ce fac în prezent Neslihan Atagül și Engin Akyürek, actorii principali din serialul „Fiica ambasadorului” (Kanal D)

Ce fac în prezent Neslihan Atagül și Engin Akyürek, actorii principali din serialul „Fiica ambasadorului” (Kanal D)
11

de Anda Dincă,

Serialul turcesc „Fiica ambasadorului”, care a avut marea premieră la Kanal D pe 3 ianuarie, ni-i readuce în case pe Neslihan Atagül, protagonista serialului-fenomen „Dragoste infinită” (2015-2017), premiat cu Emmy International, și Engin Akyürek, care a cucerit telespectatorii cu rolurile din “Fatmagül” (2010) și “Dragoste de contrabandă” (2014-2015). 

Serialul „Fiica ambasadorului” (titlul original: “Sefirin Kizi”) a fost difuzat în Turcia de postul Star TV între decembrie 2019 – mai 2021 și are 52 de episoade. Cele două sezoane au ținut cu sufletul la gură telespectatorii din peste 10 țări cu o poveste de dragoste atipică. 

Sancar (Engin Akyürek), fiul unui șofer sarac din orașul Muğla, se îndrăgostește de Nare (Nesligan Atagül), fiica unui ambasador.

Cei doi își doresc să rămână împreună pentru totdeauna, așa că își fac planuri de căsătorie. Din păcate, în noaptea nuntii, Nare dispare fără urmă.

Odată cu dispariția fetei total inexplicabilă, dragostea lor se transformă într-o eopee. Unii susțin că tânăra a fost înghițită de ape, alții ca ar fi fugit din țară.

Mai mult, începe chiar să circule o baladă despre Nare, punând la încercare imaginația tuturor.

Personajul interpretat de Neslihan apare doar până la episodul 36 inclusiv. Ulterior actrița a părăsit distribuția invocând probleme de sănătate (a suferit de epuizare fizică, dar și de sindromul intestinului permeabil).

„A venit momentul să mă despart de draga mea Nare, femeia pe care o simt atât de profund când o joc. Deși am tolerat situația, corpul meu nu a tolerat-o, așa că trebuie să mă odihnesc puțin “, a explicat Neslihan în primăvară pe Instagram. 

Ieșirea ei din serial i-a supărat foarte tare pe fani, care nu prea au crezut în cuvintele actriței. Deși acuzase probleme de sănătate, ea a continuat să urce pe rețelele de socializare poze în care se plimbă fericită pe străzile din Istanbul.

Acest lucru i-a făcut pe multi să creadă că de fapt ar fi părăsit distribuția pentru că audiențele începuseră să scadă și nu voia să mai facă parte dintr-un proiect care nu se ridica la înălțimea succesului pe care l-a avut “Dragoste infinită”. 

Producătorii s-au mobilizat imediat și au adus în distribuție, odată cu episodul 37, o altă actriță cunoscută și îndrăgită, pe Tuba Büyüküstün, cea care i-a fost parteneră lui Engin Akyürek și în “Dragoste de contrabandă”.

Aceasta nu a preluat însă personajul Nare, jucat de Neslihan, ci unul nou, pe Mavi, femeia care readuce fericirea în viața lui Sancar. 

Ce face în prezent Neslihan Atagül

Deși a jucat doar 36 de episoade Neslihan Atagül încă mai adună laurii interpretării sale din „Fiica ambasadorului”. Actrița de 29 de ani a fost premiată în luna noiembrie în Dubai, unde în cadrul premiilor DIAFA a obținut distincția de „Cea mai buna actriță”.

neslihanatagul-217405737_3845484815563097_5507157716586292348_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

După „Fiica ambasadorului”, Neslihan Atagül nu a mai apărut în alt serial. Despre ea s-a scris anul acesta că va juca alături de Penelope Cruz într-un film spaniol, „En los márgenes”, al regizorului Juan Diego Botto.

Din păcate acest lucru nu s-a adeverit. Filmările s-au terminat de curând, iar Neslihan nu face parte din distribuție. 

Ce face în prezent Engin Akyüre

În ceea ce-l privește pe Engin (40 de ani), acesta nu a stat degeaba. Actorul a filmat vara trecută pentru o peliculă realizată de Netflix, „Yolun açik olsun” (“Drum bun!”), o ecranizare a romanului omonim scris de Hakan Evrensel.

Filmul a fost regizat de Mehmet Ada Öztekin, cel care a realizat o altă dramă turcească de succes de la Netflix, “Miracolul din celula 7” (2020), cu Aras Bulut Iynemli în rolul principal.

În producția “Yolun Açik Olsun”, Engin a jucat alături de actorii Tolga Saritaș (“Suleyman Magnificul”) și Belfu Benian (Mercan din ‘Lacrimi la Marea Neagră”).

engi-189644048_1802413569963223_1475755775953063858_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

Filmul spune povestea de prietenie dintre căpitanul Salih (Engin) și a sublocotenetului Kerim (Tolga), răniți în urma unui conflict armat la care participă împreună.  

Mai mult, în noiembrie Engin a început să lucreze la un nou serial, “Kaçış” (în traducere “Evadarea”), care va fi difuzat de platforma digitală internațională Disney Plus.

Conform www.aksam.com.tr, filmările au loc în zona Gaziantep din Turcia, iar partenera lui Engin este Irem Helvacıoğlu (protagonista din “Lacrimi la Marea Neagră”).

Serialul spune povestea unui jurnalist pe nume Mehmet (jucat de Engin), care se îndrăgostește de tânăra Zeynep (Irem), reporter de război. Yağız Alp Akaydın (cel care a realizat “Ramo”, “Gülperi”, “Kösem”) este regizorul acestui serial.

Cu dragostea la control!

În timp ce Neslihan are un mariaj fericit cu actorul Kadir Doğulu, pe care l-a cunoscut la filmările serialului “Un destin la răscruce” și cu care s-a căsătorit în 2016, despre viața amoroasă a lui Engin Akyürek nu se știu prea multe detalii.

El ar fi avut în 2018 o idilă cu actrița Cansu Dere, iar anul acesta site-urile turcești, printre care și cnnturk.com, au scris că s-ar iubi cu o altă colegă de breaslă, Pinar Deniz (“Patria mea ești tu!”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton