Homepage  / Vedete româneşti

Ce face acum Cristian Gog. Au trecut 11 ani de când a câștigat sezonul 2 Românii au talent

Ce face acum Cristian Gog. Au trecut 11 ani de când a câștigat sezonul 2 Românii au talent
7

de Andra Stana,

Cristian Gog este mentalistul care a câștigăt Românii au talent 2012. La 11 ani de la câștigarea trofeului și a marelui premiu al show-ului de la Pro TV, nu s-au mai auzit multe lucruri despre el. Iată cu ce se ocupă în prezent și ce a făcut cu suma câștigată.

Cristian Gog a uimit publicul și jurații atunci când a apărut la Românii au talent, sezonul 2, în anul 2012. Atunci, și-a redus atât de mult bătăile inimii încât aparatul EKG nu le-a mai putut înregistra. Fostul concurent a fost atât de apreciat încât a convins oamenii de acasă să îl voteze, și astfel a pus mâna pe premiul de 120.000 de euro, scrie protv.ro.

După ce a câștigat premiul și trofeul Românii au talent 2012, Cristian Gog a spus că a folosit banii respectivi pentru a-și cumpăra un apartament. Astăzi, mentalistul are 41 de ani și locuiește acolo alături de soția, Adriana Gog, și de cei doi copii ai lor. 

La 11 ani de la câștigarea concursului, Cristian Gog se ocupă în continuare cu magia. Într-un interviu pentru Adevărul, iluzionistul a menționat că, pe lângă apartamentul cumpărat, a investit mulți bani în echipamente și lucruri materiale. 

„Am cumpărat lucruri materiale și alte echipamente. Noi magicienii suntem ca niște copii mici, ne place să ne jucăm cu aceste mecanisme chiar dacă nu le arătam publicului. De asemenea, am investit foarte mult în partea de materiale scrise”, a spus el pentru sursa citată. 

Ce face acum Cristian Gog. Au trecut 11 ani de când a câștigat sezonul 2 Românii au talentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cristian Gog se bucură de un real succes după apariția la Românii au talent 2012. Pe lângă faptul că participă des la evenimente private, mentalistul are spectacole de magie atât în România, cât și în străinătate.

„Sunt angajat la firma mea ca magician, nu e glumă, există în Codul meseriilor această profesie”, a mai precizat Cristian Gog.

Sursă foto: Cristian Gog/Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton