Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce face astăzi Andi Constantin, vedeta emisiunii „Burlacul” de la Antena 1. De ce a renunțat la televiziune

Ce face astăzi Andi Constantin, vedeta emisiunii „Burlacul” de la Antena 1. De ce a renunțat la televiziune
8

de Andra Stana,

Andi Constantin, protagonistul emisiunii „Burlacul” din grila Antena 1 și ispită la „Insula Iubirii”, a renunțat la televiziune. Într-un interviu recent, el a explicat care îi sunt noile preocupări și a recunoscut că are și o iubită.

Andi Constantin a apărut timp de aproape 6 ani în mod constant la TV. Mai precis, el a participat în calitate de ispită în câteva sezoane „Insula Iubirii”, emisiunea lui Radu Vâlcan, dar și la „Burlacul”, când și-a căutat, fără noroc, jumătatea.

Astăzi, Andi Constantin recunoaște că muncește în spatele camerelor de filmat. Preferă să se ocupe de un proiect important, căruia îi dedică mult timp.

„În perioada aceasta mă axez foarte mult pe proiecte personale, îmi fac acum o emisiune de cooking-show online. Practic produc! Am început să fiu mai pasionat de munca din spatele camerelor de filmat decât din fața camerelor pentru că mi se pare o muncă mult mai complexă și mult mai satisfăcătoare.

Momentan nu îmi mai doresc un proiect de televiziune, mi se pare că am fost destul pe TV și vreau să mai fac o pauză. Simt că am nevoie de mai mult timp pentru mine, pentru că în anii trecuți m-am axat mai mult pe carieră decât pe viața mea”, a spus Andi, citat de click.ro.

Ce face astăzi Andi Constantin, vedeta emisiunii „Burlacul” de la Antena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Și a continuat: „Am fost cred că șase ani plecat, continuu, în proiecte și cred că am ajuns la o maturitate în care să îmi doresc să fac mai multe lucruri pentru mine, decât pentru a arăta altora cine sunt eu.

În prezent sunt într-o relație, nu neapărat ea este motivul deciziilor mele de acum, pentru că această decizie am luat-o înainte de a fi într-o relație. Este prea devreme să vorbim despre o căsătorie. Sunt de trei luni împreună cu ea și suntem destul de bine. Am fost cucerit de ea prin simplitatea și naturalețea pe care o are. Este pasionată de sport, la fel ca și mine, și lucrează în industria fitnessului. Planurile nu le fac momentan cu iubita mea, cele de viitor, pentru că știi, este o vorbă: Dumnezeu râde la planurile noastre, dar dacă totul o să meargă bine între noi, de ce nu să ne căsătorim? O să vedem”, a mai declarat Andi Constantin pentru sursa citată.

Ce meserie a avut Andi Constantin, „Burlacul”, înainte de a participa în show-uri TV

Andi Constantin s-a bucurat de succesul pe care îl are odată cu participarea sa în emisiunea „Burlacul”, însă până a ajuns cunoscut viața l-a pus de multe ori la încercare.

„Burlacul” de la Antena 1 a avut un drum greu de parcurs până și-a găsit adevărata vocație.

Andi Constantin a mărturisit că s-a confruntat de multe ori cu probleme din punct de vedere financiar, iar pentru a se întreține avea mai multe slujbe în paralel ajungând să muncească și 12 ore pe zi. Cu toate acestea, cea mai grea perioadă din viața lui este cea  în care a făcut videochat!

Chiar dacă acum se bucură de celebritate lui Andi Constantin nu îi este rușine să își asume și să își expună trecutul. Lipsurile suferite în tinerețe l-au determinat să ajungă să spele podele, geamuri sau să dea cu mătura în curțile oamenilor pentru a câștiga un ban cinstit. 

„Au existat și perioade mai dificile din punct de vedere financiar, însă lucrurile acestea m-au întărit, m-au făcut să îmi doresc și mai tare să reușesc pe cont propriu, să mă dezvolt ca om și să încep să am responsabilitatea viitorului meu. Am avut câteva frustrări din cauza lipsei banilor, dar de fiecare dată aceste lipsuri mă faceau să fiu și mai discipinat, și mai determinat să reușesc.

Am avut și câte două joburi în același timp, munceam 12 ore pe zi, eram tot timpul plecat de acasă, munceam și sâmbăta. Am spălat și podele, am spălat și geamuri, am dat și cu mătura prin curțile oamenilor, totul pentru a avea o stabilitate financiară.”, a declarat Andi Constantin, potrivit viva.ro.

Andi Constantin: „Am o vagă impresie că nu erau toate singure”

Andi Constantin a fost „Burlacul”, în ultimul sezon al show-ului, anul trecut. Câștigătoarea a fost Ana Bene, dar la puțin timp după încheierea filmărilor, cei doi s-au despărțit. Fostul „Burlac” a explicat în urmă cu un an ce bănuieli avea în legătură cu fetele care participau la show-ul TV de la Antena 1.

Sunt la vârsta potrivită, cred că sunt destul de matur emoțional să fac pasul ăsta și cumva îi pot oferi o stabilitate din mai multe puncte de vedere. Da, am plecat cu gândul că pot avea chimie cu o persoană de acolo și pot construi pe viitor!”, a spus Andi Constantin pentru Cancan.

E normal să nu rezonezi cu toți oamenii, e normal să nu ai chimie cu toți oamenii, cred că s-a văzut că nu am avut conexiune cu toate fetele de acolo, dar m-am implicat atât de mult cât am crezut că merită acea persoană, din perspectiva mea! Au fost implicate pe cât au simțit. Nu eram toți făcuți unul pentru celălalt. Am o vagă impresie că nu erau toate singure, ca să zic așa! Unele concurente cred că aveau iubit!”, a mai spus Andi.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton