Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce face astăzi Mirela Stoian. Lila din „Vacanța mare” a dispărut de pe micile ecrane. „Mirela este la…”

Ce face astăzi Mirela Stoian. Lila din „Vacanța mare” a dispărut de pe micile ecrane. „Mirela este la...”
8

de Andra Stana,

Multă lume își amintește de Mirela Stoian, cea care a jucat rolul Lila în serialul „Vacanța Mare”. După terminarea serialului românesc, actrița nu a mai vrut să rămână în lumina reflectoarelor.

Mirela Stoian a făcut furori alături de Mugur Mihăescu, cunoscut publicului ca Leana sau Garcea, şi Radu Pietreanu, alias Costel. După ce serialul de comedie a ajuns la final, viața actriței s-a schimbat complet.

Cea care a interpretat-o pe Lila în „Vacanța Mare” nu a mai apărut de multă vreme pe micile ecran, scrie libertatea.ro. Deși a dispărut complet din lumina reflectoarelor, Mirela Stoian nu a renunțat însă la actorie.

Unde joacă astăzi Mirela Stoian, Lila din „Vacanța mare”

Axinte a fost invitat de curând la tv. Într-o emisiune de pe micile ecrane, acesta a spus cu ce se ocupă în prezent fosta lui colegă de la „Vacanța Mare”. Cu toate că nu o mai vedem pe micile ecrane, Lila din „Vacanța Mare” urcă pe scenă și este actriță la Teatrul Odeon din București.

„Mirela este la Teatrul Odeon”, a spus Axinte în emisiunea de la Antena Stars.

Mirela Stoian, despre Lila din „Vacanța Mare”

Mirela Stoian a dispărut din lumina reflectoarelor și viața ei s-a schimbat complet după ce nu a mai apărut la „Vacanța Mare”.

Ce-face-astazi-Mirela-Stoian.-Lila-din-„Vacanta-mare-s-a-retras-din-viata-publica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce nu îi este dor de Lila din „Vacanța mare”

La un moment dat, aceasta a apărut într-o emisiune la TVR, alături de fiica sa și Corina Dănilă, dar a dispărut din nou de pe micile ecrane.

„Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de «greutatea» acestui nume. Dacă nu mi-am găsit de munca în ultimii cinci ani este şi din cauza faptului că lumea m-a văzut ca pe acest personaj. 

Pe vremea când eram «Lila» am avut salarii foarte bune, am trăit decent. Nu erau sume exorbitante, dovadă că stau în apartamentul pe care l-am luat cu soţul meu.

Aveam nişte bani puşi deoparte, însă nu foarte mulţi. Atunci îmi făceam toate mofturile, făceam cadouri și nu m-am aşteptat niciodată ca totul să se termine atât de brusc. Acum trăiesc din ajutorul celor care mă iubesc şi deplâng de pe margine eşecul meu. Sora şi părinţii mă ajută!”, spunea ea în urmă cu ceva ani.

Sursa foto: Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton