Homepage  / Vedete româneşti

Ce face Dani Oțil atunci când copilul lui plânge. A oferit un răspuns ironic în direct. „L-am băgat în cuptor”

Ce face Dani Oțil atunci când copilul lui plânge. A oferit un răspuns ironic în direct. „L-am băgat în cuptor”
10

de Roxana Mirea,

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, trec plin clipe unice și magice decât băiețelul lor a venit pe lume. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut o dezvăluire, în felul lui caracteristic, în cadrul matinalului de la Antena 1. Ce face acesta când bebelușul lui plânge.

Ce face Dani Oțil atunci când copilul lui plânge

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt mai fericiți ca niciodată împreună, de când fiul lor, Luca Tiago, a venit pe lume pentru a le însenina zilele. În fiecare zi, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” face câte o serie de dezvăluiri despre viața de părinte. Drept urmare, acesta a mărturisit cum procedează atunci când micuțul plânge. Dani Oțil nu ratează nicio ocazie de a vorbi despre fiul lui în cadrul matinalului de la Antena 1. Desigur, mai toate dezvăluirile sunt făcute în stilul lui caracteristic, în spirit de glumă.

242510095_3031754843811835_9071075601855698690_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Dani a mărtusit că i-a spus micuțului că este mult mai urât atunci când plânge.

I-am zis că este urât când plânge și l-am băgat în cuptorul cu microunde, dar încă n-am dat drumul la el’‘, a spus Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani, în spirit de glumă, potrivit spynews.ro.

Și Gabriela Prisăcariu a făcut, la un moment dat, o glumă legată de momentele în care copilul începe să plângă. „Ce faci când plânge copilul în mașină? Dai muzica mai tare ca să nu-l mai auzi”, a spus Gabriela Prisăcariu, în glumă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton