Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce face Daniela Crudu de când a renunțat la televiziune. „Nu mă plâng. Am tot ce-mi doresc”

Ce face Daniela Crudu de când a renunțat la televiziune. „Nu mă plâng. Am tot ce-mi doresc”
5

de Andra Stana,

Daniela Crudu, care are astăzi 32 de ani, a fost o bună perioadă de timp o prezență constantă pe micile ecrane. A apărut în mai multe emisiuni de la Antena 1 și Antena Stars. Cu toate acestea, la un moment dat, Cruduța a hotărât să spună „stop” și s-a retras din televiziune. Apoi, fosta vedetă tv s-a concetrat pe alte oporturnități de afacere.

Daniela Crudu, despre viața ei după renunțarea la proiectele de la tv

Fosta vedetă tv, una dintre asistentele lui Dan Capatos în emisiunea sa, a declarat recent că acum câștigă bani din contractele de imagine pe care le-a obținut, scrie libertatea.ro.

Daniela Crudu a fost asistenta lui Dan Capatos în emisiunea lui de seară de la Antena 1. Tânăra a mai apărut și în alte show-uri ale aceluiași post. Amintim aici „Asia Express”, „Splash! Vedete la apă”, „Chefi la cuțite” sau „Poftiți pe la noi”.

Daniela Crudu: „Nu mai am chef să apar la emisiuni”

Daniela Crudu a dezvăluit, într-un interviu pentru site-ul playtech.ro, că s-a plictisit de TV.

„Nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show TV de la Antenă. Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des.

Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a declarat ea.

Fosta asistentă TV, după ani în care a apărut zilnic pe micile ecrane de la noi, se bucură astăzi de un capital de imagine.

Acum, Crudu a devenit model, are contracte de imagine. Ea pozează pentru diferite companii, branduri și produse, mai scrie sursa citată. Se declară mulțumită de ceea ce face și spune că are tot ce își dorește.

„Am un shooting la Sibiu, la un brand de vodcă. Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie… Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc.

Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodca și la haine”, a mai spus aceasta pentru aceeași sursă.

Ce-face-Daniela-Crudu-de-cand-a-renuntat-la-televiziune-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În februarie 2020, iubitul ei de la acea vreme a bătut-o pe Daniela Crudu. După acel moment dificil, vedeta s-a concentrat pe viața ei profesională.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton