Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce face George R.R. Martin în timp ce restul lumii se uită la „Urzeala tronurilor”?

Ce face George R.R. Martin în timp ce restul lumii se uită la „Urzeala tronurilor”?

de Redactia Tvmania

Nu că ne-am mai întreba când o să termine George R.R. Martin de scris ultimele două volume din „Cântec de gheață și foc”, că e clar că vom mai avea de așteptat, dar așa, măcar să știm că-i bine domnul cu pricina.

Și dl Martin e bine! Scrie, produce, are planuri multe și promite, din nou!, că următorul volum din „Cântec de gheață și foc” / „Song of Ice and Fire” ar putea ajunge în librării anul viitor, de această dată fiind vorba de 2018, că povești din astea cu anul acesta sau anul viitor am mai auzit noi.

Recent, scriitorul ne-a explicat pe blog-ul său cât de greu muncește el la „The Winds of Winter”, al șaselea volum al seriei „Cântec de gheață și foc” după care a fost adaptat serialul HBO „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, volum pe care cititorii îl așteaptă încă din 2011!!! Și detaliază că „sunt zile bune și zile proaste”, dar „încă lucrez și mai am în față luni întregi (câte? bună întrebare)” până să-l termine.

În același timp, George R.R. Martin (69 de ani pe 20 septembrie) ne anunță că scrie și la o altă serie, legată tot de Westeros. Este vorba despre „Fire and Blood”, care va detalia povestea Casei Targaryen, iar primul volum va ajunge în librării spre sfârșitul anului 2018 sau la începutul lui 2019.

„Ori «The Winds of Winter» ori «Fire and Blood», una dintre ele va ajunge în librării în 2018… și, cine știe, poate chiar amândouă. Un băiat poate să viseze…”, a scris George R.R. Martin pe blog.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton