Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce face în carantină Selin Genç, Gulten din „Mă numesc Zuleyha”

Ce face în carantină Selin Genç, Gulten din „Mă numesc Zuleyha”

de Redactia Tvmania

Selin Genç, frumoasa actriță pe care o putem vedea de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, în serialul „Mă numesc Zuleyha”, resimte din plin această perioadă dificilă pentru întreaga omenire, declanșată odată cu apariția virusului COVID 19.

 

În vârstă de 26 de ani, actrița a făcut declarații inedite în presa din Turcia, despre modul în care își petrece timpul, în această perioadă de pandemie.

„Acțiunile noastre sunt acum limitate. Mi-am petrecut foarte mult timp cu , m-am redescoperit. Am ascultat multă muzică, am citit cărți, am urmărit emisiunile de la TV”, spune Selin.

Selin consideră că această perioadă a adus și lucruri bune și, îndrăgostită până peste cap de natură, tânăra actriță abia așteaptă ca lucrurile să revină la normal.

„Ma bucură faptul că apele s-au mai curățat, poluarea s-a redus… Când se va termina abia aștept să revăd marea, muntele. Voi continua să-mi urmez dragostea mea pentru natură, pentru că sunt foarte atașată de ea, și să îi ascult cuvântul. Îmi este foarte dor de stat în natură, în aer liber; abia aștept să înot în apele curate… sper să pot face aceste lucruri vara aceasta”, mărturisește actrița.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton