Homepage  / Articole

Ce face Lucero de arată atât de bine?

Ce face Lucero de arată atât de bine?

de Redactia Tvmania

Lucero este pe val în Mexic nu doar pentru faptul că este implicată în tot felul de proiecte, ci şi pentru că stârneşte invidii cu silueta ei. Actriţa în vârstă de 42 de ani, care a trecut în 2011 printr-un divorţ, arată senzaţional, încât toţi din jurul ei o întreabă dacă nu cumva a apelat la bisturiul chirurgului estetician.

“Toată lumea îmi zice “ce ţi-ai făcut, te-ai operat, ce ţi-ai scos”. Dar până la urmă aceste lucruri nu mă deranjează. Nu admir femeile care par artificiale. Îmi place să arăt cât mai natural. Nu mă grăbesc să apelez la bisturiu. Poate la 55 de ani o să lupt contra ridurilor, însă nu acum”, a zis ea, citată de revista “People en Español”.

Trebuie să aflaţi că, pentru a avea un corp beton, actriţa şi cântăreaţa mexicană mănâncă de cinci ori pe zi, consumă cât mai multe legume verzi, peşte şi pui, nu abuzează de carbohidraţi, merge frecvent la endocrinolog să vadă dacă stă bine din punct de vedere hormonal şi foloseşte pentru faţă şi corp creme pe bază de colagen.

După ce îşi duce în fiecare zi copiii la şcoală, Lucero face o oră de bandă la sala de fitness, o oră de yoga şi după aceea ajunge pe platourile de la Televisa.

Ea filmează în prezent pentru telenovela “Por ella soy Eva” alături de Jaime Camil. De data aceasta, Lucero interpretează un personaj comic, o mamă singură, care va apărea de mai multe ori în costum de baie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton