Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce face Octavia Geamănu după ce a fost concediată de la Antena 1. Unde apare acum prezentatoarea TV

Ce face Octavia Geamănu după ce a fost concediată de la Antena 1. Unde apare acum prezentatoarea TV
7

de Andra Stana,

Viața Octaviei Geamănu s-a schimbat radical după ce, în martie, a fost concediată de la Antena 1. Acum, fosta prezentatoare a Observatorului de weekend are mai mult timp pentru familie, dar și pentru ea însăși. Iată cu ce își umple acum timpul soția lui Marian Ionescu.

Problemele dintre Octavia Geamănu și cei de la Antena 1 au început în vara lui 2022, când vedeta a fost înlocuită la Observatorul de weekend de la Antena 1 cu Irina Ursu. Octavia Geamănu, care era de 18 ani angajata Antena 1, mărturisește că nu a fost anunțată de schimbare. Acesta este motivul pentru care a decis să dea în judecată televiziunea, dar a continuat să meargă la muncă.

Apoi, în martie 2023, Octavia Geamănu a fost anunțată că a fost dată afară. Începând din acea clipă, fosta prezentatoare a rămas acasă, unde are grijă de băiețelul ei și al lui Marian Ionescu, Andrei, se ocupă de casă, dar și de propria persoană.

Ce face Octavia Geamănu după ce a fost concediată de la Antena 1. Unde apare acum prezentatoarea TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Octavia Geamănu apare pe YouTube

Deși nu mai apare pe sticlă de o bună perioadă, Octavia Geamănu nu a uitat să se îngrijească. De altfel, vedeta arată la fel de bine ca atunci când se afla la pupitrul știrilor. Iar dorul camerelor de filmat și dorința de a vorbi mai mult a convins-o să își facă un canal de YouTube. Aici, ea le împărtășește fanilor, câteva sute momentan, câteva dintre trucurile sale din zona de beauty.

De exemplu, fosta vedetă de la Antena 1 s-a filmat și a explicat cum își ondulează părul.

Pe același canal de YouTube, ea a arătat și cum decurge o zi din viața ei. S-a filmat în timp ce se află la plimbare alături de fiul ei, dar și nemachiată, la primele ore ale dimineții.

https://www.youtube.com/watch?v=vlJ3pA66bMY

Tot pe YouTube, unde are aproape 350 de abonați, Octavia Geamănu le vorbește urmăritorilor ei despre sănătatea emoțională, despre problemele cu somnul, dar a împărtășit și o rețetă de prăjitură pe care a făcut-o alături de fiul ei.

De ce a fost Octavia Geamănu dată afară de la Antena 1

Pe 7 martie, într-o postare pe Facebook, prezentatoarea a povestit cum a fost anunțată că și-a pierdut jobul. „Pe vremuri, când vedeam cum își iau la revedere unii dintre colegi, într-un firesc profesional devenit obișnuință, de la pupitrul Observatorului, predând ștafeta celui care urma, anunțându-și fiecare planurile, nu mă gândeam la cum voi face eu, dar nici că voi fi în situația asta”, a început să povestească Octavia Geamănu.

Prezentatoarea e liberă de contract, dar continuă procesul cu Antena 1. „Cert e că s-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea, timp în care am sperat că îmi pot relua activitatea mea, că oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt liberă de contract. Și chiar așa mă simt, liberă. Mare lucru.

Mă mai întreabă lumea: Și ce-ai învățat din asta? Răspunsul e: nimic. Aș face totul absolut la fel din prima până-n ultima zi din toți acești ani. Ar fi murit o parte din mine în fiecare zi să accept un abuz, ulterior mai multe, fără să lupt. Căci așa cum mi s-a spus întotdeauna, fără excepție, am fost impecabilă și nimeni nu a avut ce să-mi reproșeze”, a mai explicat ea.

În ce fază a ajuns procesul Octaviei Geamănu cu Antena 1

„Concedierea produsă azi are motivație disciplinară în viziunea unora, momentul în care mi-a fost înmânată decizia a fost cireașa de pe tortul grețos, drept răsplată pentru fidelitate, dedicare, implicare, muncă etc. Partea bună e că odată cu această concediere am ieșit din acest nod fără vreun regret, cu maximă încredere în Dumnezeu și în destin, în avocații mei de nota zece și în instanță, desigur, că așa-i uneori în viață”, a mai transmis Octavia Geamănu în mediul online.

Apoi, în ceea ce privește procesul pe care îl are cu Antena 1 după ce a fost scoasă de la Observatorul de weekend, vedeta a pierdut în primă instanță, dar a făcut apel. Acum, urmează să aibă loc o nouă înfățișare, programată pentru luna aprilie.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton