Homepage  / Articole

Ce face Roxana Ionescu de arată bine

Ce face Roxana Ionescu de arată bine

de Redactia Tvmania

Roxana Ionescu (prezentatoarea emisiunii „Star Avatar” de la Antena 1) arată impecabil. Doar că tânăra în vârstă de 25 de ani nu a avut mereu silueta de acum. Aflaţi mai jos ce dietă a ţinut şi ce sfaturi ne dă pe timp de vară.

.

Ce dietă ai ţinut?

Până am reuşit să scap de kilogramele în plus am ţinut o dietă strictă. Nutriţionistul mi-a recomandat să mănânc la ore fixe, să evit tot ce înseamnă prăjeli, grăsimi, dulciuri şi băuturi carbogazoase. O perioadă de 6 luni meniul meu a fost alcătuit din carne la gratar, vită şi pui, peşte, salate şi multe fructe, acestea din urmă consumate doar până la ora 15. Iar după ora 19.30 am avut interzis la orice fel de aliment. Ori de câte ori îmi era foame, beam o cană de apă sau ceai neîndulcit.

Câte kilograme ai dat jos şi în cât timp?

În primele 6 luni de regim s-au văzut cele mai spectaculoase rezultate. Am dat jos în jur de 15 kilograme. Iar în timp corpul s-a remodelat prin mult sport şi masaj.

Cum te întreţii în prezent?

Acum nu mai ţin o dietă atât de strictă, dar încerc să păstrez regulile nutriţionistului. Îmi aleg o zi pe săptămană în care mă răsfăţ şi mănânc tot ce îmi este poftă. Asta se întâmplă, de obicei, sâmbăta.

La ce alimente ai renunţat?

Nu mănânc aproape deloc carne de porc.

Cum faci cu machiajul pe timp de vară?

Eu sunt adepta unui machiaj cât mai natural. Sfatul cel mai important ar fi ca femeile să nu uite să-şi hidrateze pielea, să se demachieze întotdeauna înainte de culcare şi să bea cât mai multă apă în timpul zilei.

Practici vreun sport?

Merg la sala de fitness de trei ori pe săptămână, unde fac tae bo.

Ce recomanzi pe timp de vară?

Eu încerc să mănânc cât mai multe fructe, lactate şi beau cel puţin 2 litri de apă pe zi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton