Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce făcea Jennifer Garner în timp ce Ben Affleck se căsătorea cu Jennifer Lopez în Las Vegas. Cum a fost surprinsă actrița

Ce făcea Jennifer Garner în timp ce Ben Affleck se căsătorea cu Jennifer Lopez în Las Vegas. Cum a fost surprinsă actrița
10

de Andra Stana,

După ce Jennifer Lopez a confirmat că s-a căsătorit cu partenerul ei de lungă durată, Ben Affleck, multă lume s-a întrebat cum a trecut peste acest eveniment fosta soție a lui Affleck. Ei bine, actrița a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles, la volanul unui bolid.

Jennifer Garner a fost văzută în weekend la volanul mașinii sale negre, la plimbare prin Los Angeles. Actrița în vârstă de 50 de ani a purtat ochelari de soare negri și și-a lăsat părul brunet să atârne liber în timp ce își conducea mașina de lux, scriu cei de la Daily Mail.

Tot în weekend, fostul ei soț, Ben Affleck, s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, cu care a fost logodit înainte ca ei doi să își unească destinele, în 2005.

Potrivit sursei citate, cei trei copii ai lui Jennifer Garner și ai lui Ben Affleck, Seraphina, 16 ani, Violet, 13 ani și Samuel, în vârstă de zece ani, au participat la nunta tatălui lor cu Jennifer Lopez. Mai mult, se pare că la eveniment au luat parte și gemenii actriței și ai lui Marc Anthony, Emme și Max. Toți cinci ar fi zburat în Las Vegas pentru a le fi alături părinților lor în ziua cea mare.

În schimb, Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, a preferat să își programeze o vacanță înainte ca fostul ei soț se recăsătorea cu J.Lo. Actrița s-a relaxat într-o escapadă la Lacul Tahoe, aflat la câteva ore de Los Angeles. Mai mult, Garner a postat o fotografie din scurta evadare în natură.

Ce făcea Jennifer Garner în timp ce Ben Affleck se căsătorea cu Jennifer Lopez în Las Vegas. Cum a fost surprinsă actrițaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton