Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce fete de nota 10 au vedetele de la noi. Andreea Bănică, Monica Gabor şi Anca Serea, mândre de fiicele lor!

Ce fete de nota 10 au vedetele de la noi. Andreea Bănică, Monica Gabor şi Anca Serea, mândre de fiicele lor!
4

de Redactia Tvmania

Trei dintre vedetele de la noi, Andreea Bănică, Monica Gabor și Anca Serea, au cu adevărat motive să fie mândre de fiicele lor. Sofia, Irina și Sarah sunt cuminți, deștepte și frumoase. 

Ce fete de nota 10 au vedetele de la noi. Andreea Bănică, Monica Gabor şi Anca Serea, mândre de fiicele lor! (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Trei vedete de la noi demonstrează zi de zi că poate fi ușor să fii mamă de fată. Prima dintre ele este Anca Serea (40 de ani), prezentatoarea ştirilor sportive de la jurnalul Prima TV, care are șase copii: David (19 ani), Sarah (14 ani), Noah (9 ani), Ava (7 ani), Moise (5 ani), Leah (2 ani).

Sarah a împlinit 14 ani pe 9 august şi este deja o tânără domnişoară, care seamănă leit cu mama ei. Este elevă în clasa a VII-a la Şcoala Ioanid unde învaţă foarte bine, vorbeşte fluent două limbi străine şi este dedicată picturii, scrie click.ro.

Sarah i-a fost un real sprijin mamei sale în momentele în care a trebuit să aibă grijă de fraţii şi de surorile mai micuţe. Anca a introdus-o uşor, uşor şi în lumea ei, astfel că domnişoara a luat parte la diferite evenimente media, a fost implicată în anumite proiecte şi chiar a apărut în câteva reclame.

„Sunt bucuroasă că am o fiică atât de bună. Sarah este inima mea. Este un copil bun, amabil şi atent la cei din jur”, a spus Anca Serea.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Monica Gabor️️ (@monicagabor888)

De partea cealaltă a baricadei, Monica Gabor (34 de ani) este şi ea o mamă de fată împlinită. Fiica ei şi a lui Irinel Columbeanu a împlinit vârsta de 14 ani în ianuarie şi este deja o domnişoară, înaltă precum mama ei, care a fost manechin, şi cu trăsăturile feţei ale tatălui.

Irina vorbeşte fluent limba engleză şi limba franceză, pe care le-a studiat până în 2018 la Liceul Francez Anna de Noailles.

Din 2018 a studiat în America, la o şcoală din Malibu, după ce s-a stabilit la mama ei, iar anul acesta a absolvit şcoala generală şi se pare că va rămâne în Dubai pentru liceu.

Ultima, dar nu cea din urmă, este Sofia, prinţesa Andreei Bănică şi a lui Lucian Mitrea. Are 13 ani şi se pare că îi calcă pe urme mamei sale. Are o voce foarte bună, iar artista o îndrumă şi îi încurajează talentul. Sofia ia lecţii de canto, a făcut cursuri de dansuri profesionale, pe care le-a întrerupt, pentru că fetiţa dădea semne de epuizare.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton