Homepage  / Filme Online

Ce filme nu trebuie să ratezi în luna iunie pe platformele de streaming

Ce filme nu trebuie să ratezi în luna iunie pe platformele de streaming

de Andreea Hentea,

În timp ce cinematografele au început să programeze premiere lejere, de vară, platformele plusează cu titluri profitabile, vedete de primă mărime și povești spectaculoase.

Avatar: Calea apei

Considerat de unele voci filmul anului trecut, „Avatar: calea apei” / „Avatar: The Way of Water” a obținut până în prezent încasări de peste 2,3 miliarde de dolari la nivel global, a câștigat un Oscar pentru efecte vizuale și a fost nominalizat la încă trei categorii, având și două nominalizări la Globul de Aur.

Continuarea așteptată treisprezece ani a poveștii populației Na’vi ni-i arată pe Neytiri (Zoe Saldana) și pe Jake Sully (Sam Worthington), care trăiesc fericiți în noua lor familie. Alături de ei o revedem pe Sigourney Weaver, care nu mai e dr. Grace Augustine, ci joacă rolul drăgălașei Kiri, fiica adoptivă adolescentă a lui Neytiri și Jake Sully. Kate Winslet joacă rolul lui Ronal, „un personaj esențial în povestea în curs”, care este o scufundătoare liberă din Metkayina și soția lui Tonowari (Cliff Curtis), Bailey Bass e fiica lor, Tsireya, iar Edie Falco are rolul generalului Frances Ardmore.

Acum, populația de pe Pandora trebuie să înfrunte un nou dușman feroce, venusienii, un clan de extratereștri pornit să distrugă planeta.

Disponibil din 7 iunie la Disney Plus.

Bilet pentru paradis

O comedie romantică exuberantă („Ticket to Paradise” în original), filmul regizat de Ol Parker mizează pe un cuplu cu succes garantat la public, Julia Roberts și George Clooney, dar și pe decorurile feerice.

Pretextul său este căsătoria pripită pe care tânăra Lily (Kaitlyn Dever) o pune la cale în Bali, unde a plecat cu prietena ei, Wren (Billie Lourd), pentru a serba absolvirea facultății. Ea se îndrăgostește de un localnic, dar părinții ei, jucați de Julia Roberts și George Clooney, fug în Bali să-i împiedice nunta pripită. Filmările s-au realizat, de fapt, nu în Bali, ci în Australia, unde toți membrii echipei au ajuns aflându-se în carantină, după ce alții se îmbolnăviseră.

„Începuserăm să o luăm puțin razna”, a povestit Julia Roberts, care a fost înveselită de George Clooney, de soția lui, Amal, și de gemenii lor, care locuiau în apropiere de ea. Cei doi actori au mai jucat împreună în „Ocean’s Eleven – Faceți jocurile!”, „Unsprezece plus una” și „Mașina de bani”.

Disponibil din 6 iunie la Sky Showtime.

Doamna Harris cucerește Parisul

Realizat în parteneriat cu Casa Dior, „Mrs. Harris Goes To Paris” este povestea unei femei de serviciu (Lesley Manville), o văduvă din Londra anilor ’50 care, în ciuda traiului său modest, se îndrăgostește nebunește de o rochie couture Dior și hotărăște că trebuie să aibă și ea una.

După ce se spetește muncind, flămânzește și joacă jocuri de noroc ca să facă rost de banii necesari pentru a-și îndeplini visul, curajoasa doamnă Harris pornește într-o aventură la Paris, care va schimba nu numai propria sa perspectivă, dar și viitorul Casei Dior.

Rolul acestei femei vesele și pline de personalitate, care nu concepe că în calea ei ar putea exista vreun obstacol, a fost jucat, cu același aplomb, de minunata Angela Lansbury, în filmul original din 1992, intitulat „O englezoaică la Paris”, inspirat (la fel ca filmul de față) de romanul omonim al lui Paul Gallico. Noul film îi mai are în distribuție pe Isabelle Huppert, Lambert Wilson, Alba Baptista și Lucas Bravo.

Disponibil din 19 iunie la Sky Showtime.

Operațiunea de recuperare 2

Chris Hemsworth revine în rolul durului Tyler Rake în acest „Extraction 2”, continuarea uneia dintre cele mai de succes lansări ale platformei Netflix. După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele din primul film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră.

De data aceasta îl așteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia unui gangster nemilos din Georgia din închisoarea în care este ținută și supusă abuzurilor. Chris Hemsworth se reîntâlnește cu regizorul Sam Hargrave, filmul fiind produs de compania AGBO, care le aparține celebrilor frați Joe și Anthony Russo, aflați în spatele unora dintre cele mai ambițioase și costisitoare producții de acțiune de la Hollywood.

Frumoasa Golshifteh Farahani își reia rolul din primul film, puternica Nick Khan. Alături de cei doi, în distribuție îi mai vedem pe Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili.

Disponibil din 16 iunie la Netflix.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton