Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce filme și seriale apar pe Netflix în mai 2022. Premierele lunii

Ce filme și seriale apar pe Netflix în mai 2022. Premierele lunii

de Andra Stana,

Line-up-ul lunii mai anunță multe producții noi și captivante pe platforma de streaming Netflix. Iată ce filme și seriale apar pe Netflix în mai 2022.

Noutățile lunii mai pe Netflix

[toc]

În luna mai poți urmări: Stranger Things 4: Volumul 1, unde, într-o perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare, iar dezlegarea misterului ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată; Clark, o dramă ce spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații; Love, Death & Robots: Volumul 3, care adună lumi stranii, plăceri violente și turnuri bizare într-o nouă parte a antologiei animate distinse cu premiul Emmy, semnată de Tim Miller și David Fincher.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: 42 Days of Darkness, Brotherhood: Sezonul 2, Cyber Hell: Exposing an Internet Horror, El marginal: Sezonul 5, Hold Your Breath: The Ice Dive, New Heights, Sea of Love, Somebody Feed Phil: Sezonul 5, Summertime: Sezonul 3, The Circle: Sezonul 4, The Getaway King, The Lincoln Lawyer, The Pentaverate, The Takedown, Welcome to Eden, Who Killed Sara?: Sezonul 3, Workin’ Moms: Sezonul 6, A Few Good Men, Better Call Saul: Sezonul 6, Wrath of Man și multe altele.

Titlurile lunii mai 2022 la Netflix

Clark, din 5 mai pe Netflix

Serialul dramatic Clark spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații de trafic de droguri, tentativă de omor, furt și jaf asupra mai multor bănci. Bazat pe adevărurile și minciunile dezvăluite de autobiografia lui Clark Olofsson și regizat de Jonas Åkerlund, serialul este o poveste de ficțiune despre unul dintre cele mai controversate personaje din istoria contemporană a Suediei.

| Regizat de: Jonas Åkerlund
| Scris de: Fredrik Agetoft, Peter Arrhenius, Jonas Åkerlund
| Produs de: Julia Stannard, Börje Hansson, Patrick Sobieski, Gabija Siurbyte, Birna Paulina Einarsdottir
| Producători executivi: S.J. Clarkson, Melissa James Gibson, David E. Kelley, Liza Chasin, Allie Goss
| Co-producător: Gabija Siurbyte
| Cu: Bill Skarsgård, Alicia Agneson, Vilhelm Blomgren, Sandra Ilar, Kolbjörn Skarsgård, Hanna Björn, Peter Viitanen, Lukas Wetterberg, Agnes Lindström Bolmgren, Isabelle Grill

Love, Death & Robots: Volumul 3, din 20 mai pe Netflix

Lumi stranii, plăceri violente și turnuri bizare te așteaptă în al treilea volum al antologiei animate distinse cu premiul Emmy, semnată de Tim Miller și David Fincher.

| Regizat de: Dominique Boidin, Léon Bérelle, Rémi Kozyra, Maxime Luère, Tim Miller, Robert Valley, Alex Beaty, Elliot Dear, Meat Dept, Simon Otto, Jennifer Yuh Nelson
| Scris de: Tim Miller, Philip Gelatt
| Producători executivi: Joshua Donen, David Fincher, Jennifer Miller, Tim Miller
| Cu: Scott Whyte, Nolan North, Steven Pacey, Emily O’Brien, Fred Tatasciore, Matthew Yang King, Michelle C. Bonilla, Chris Cox, Ike Amadi, Noshir Dalal, Piotr Michael

Stranger Things 4: Volumul 1, din 27 mai pe Netflix

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

https://www.youtube.com/watch?v=yQEondeGvKo

| Creat de: Frații Duffer
| Produs de: Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment
| Producători executivi: Frații Duffer, Iain Paterson, Shawn Levy, Dan Cohen, Curtis Gwinn
| Cu: Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson, Brett Gelman, Cara Buono, cu Matthew Modine și Paul Reiser

Seriale Netflix care apar în mai 2022

EL MARGINAL: SEZONUL 5 (din 4 mai)

În sezonul final, Miguel caută să se reabiliteze după gratii, Diosito întâmpină probleme în lumea de afară, iar un cult amenință să aducă sfârșitul pentru Puente Viejo.

SUMMERTIME: SEZONUL 3 (din 4 mai)

O nouă vară aduce o nouă serie de triunghiuri amoroase, iar grupul își explorează pasiunile și testează limitele prieteniei.

THE CIRCLE: SEZONUL 4 (din 4 mai, episoadele 1-4)

Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

THE PENTAVERATE (din 5 mai)

După ce a influențat evenimentele globale vreme de secole, o societate secretă este amenințată din interior. Poate acest reporter canadian s-o salveze odată cu lumea?

THE SOUND OF MAGIC (din 6 mai)

Un magician care trăiește într-un parc de distracții abandonat face să dispară necazurile unei adolescente deziluzionate și greu încercate și îi readuce speranța.

WELCOME TO EDEN (din 6 mai)

Un grup de tineri adulți merg la o petrecere pe o insulă îndepărtată, dar găsesc cu totul altceva în locul paradisului la care se așteptau.

WORKIN’ MOMS: SEZONUL 6 (din 10 mai)

Timp liber? Ce e ăla? Kate, Anne, Jenny, Sloane și Val muncesc din greu pentru a rezolva probleme importante atât la serviciu, cât și acasă.

42 DAYS OF DARKNESS (din 11 mai)

Într-un oraș din Chile, o femeie își caută disperată sora dispărută, în mijlocul unei furtuni mediatice și al anchetei poliției. Inspirat de un caz real.

BROTHERHOOD: SEZONUL 2 (din 11 mai)

În urma unei revolte devastatoare, Edson și Cristina se confruntă cu noi inamici și amenințări. Dar legătura lor e pusă la încercare pe măsură ce mizele cresc.

THE CIRCLE: SEZONUL 4 (din 11 mai, episoadele 5-8)

Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

BLING EMPIRE: SEZONUL 2 (din 13 mai)

Noi iubiri, noi prieteni și noi drame se întrec pe scena socială fabuloasă a unui cerc de prieteni asiatici și americani de origine asiatică halucinant de bogați din L.A.

NEW HEIGHTS (din 13 mai)

Consultantul Michi Wyss moștenește ferma plină de probleme a tatălui său și este nevoit să se confrunte cu propriul trecut și să se ocupe de viitorul familiei.

THE LINCOLN LAWYER (din 13 mai)

În acest serial bazat pe bestsellerurile lui Michael Connelly, un idealist iconoclast își conduce biroul de avocatură din limuzina sa marca Lincoln.

https://www.youtube.com/watch?v=au06yHMuMGc

LOVE ON THE SPECTRUM U.S. (din 18 mai)

În acest serial documentar despre romantism, oameni cu tulburări din spectrul autist se află în căutarea iubirii în lumea schimbătoare a întâlnirilor și al relațiilor.

THE CIRCLE: SEZONUL 4 (din 18 mai, episoadele 9-12)

Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

WHO KILLED SARA?: SEZONUL 3 (din 18 mai)

În sezonul final, adversarii devin aliați și adevărul iese la iveală în sfârșit, iar Álex este obsedat să dezlege o nouă enigmă: ce s-a întâmplat cu Sara?

WRONG SIDE OF TRACKS (din 20 mai)

Un veteran de război agasat de dealerii de droguri și de golanii care pun stăpânire pe cartier își propune să o reeduce pe nepoata sa, o adolescentă rebelă.

OUR BLUES (din 21 mai)

Iubirea e dulce-amăruie, iar viața are suișuri și coborâșuri în poveștile unor oameni care trăiesc și muncesc pe tumultuoasa insulă Jeju.

SOMEBODY FEED PHIL: SEZONUL 5 (din 25 mai)

În noul sezon al acestui serial reality, Phil Rosenthal, creatorul serialului Everybody Loves Raymond, străbate lumea pentru a se bucura de delicatesele și cultura locală.

THE CIRCLE: SEZONUL 4 (din 25 mai, episodul 13)

Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

Filme Netflix care apar în mai 2022

MARMADUKE (din 6 mai)

Dezordonatul și ștrengarul Marmaduke este inimos, dar mereu intră în belele! Oare are calitățile necesare pentru a străluci în lumea dichisită a concursurilor canine?

THE TAKEDOWN (din 6 mai)

După o pauză de zece ani, doi polițiști incompatibili fac din nou echipă pentru a investiga o crimă într-un orășel francez divizat, pe fondul unei ample conspirații. Cu Omar Sy și Laurent Lafitte

THE GETAWAY KING (din 11 mai)

Un bandit legendar cunoscut pentru numeroasele sale evadări din închisoare are o nouă iubită și se gândește să o ia de la capăt. Bazat pe viața lui Zdzisław Najmrodzki.

SENIOR YEAR (din 13 mai)

S-a aflat în comă 20 de ani în urma unei figuri ratate pe când era majoretă. Trezită acum, la 37 de ani, e pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului.

F*CK LOVE TOO (din 20 mai)

Triunghiuri amoroase și îndoieli le pun relațiile la încercare. Lisa are de luat o decizie grea, Jack trece printr-o criză, iar Bo se îndoiește de propria căsnicie.

GODSPEED (din 23 mai)

Un fost căpitan merge în Dalyan pentru a o împiedica pe iubita prietenului său să se mărite cu altul, dar traumele unei tragedii din război îi dau târcoale.

Netflix Comedy Specials în mai 2022

CHRISTINA P: MOM GENES (din 8 mai)

În acest program special, comediana Christina P abordează fără menajamente bucuriile și necazurile din viața de părinte și de cuplu, dar și alte subiecte.

Documentare Netflix care apar în mai 2022

HOLD YOUR BREATH: THE ICE DIVE (din 3 mai)

Un documentar despre scufundătoarea Johanna Nordblad, care încearcă să doboare recordul mondial la distanță parcursă sub gheață dintr-o singură respirație.

MELTDOWN: THREE MILE ISLAND (din 4 mai)

Persoane din interior povestesc evenimentele, controversele și efectele persistente ale accidentului de la centrala nucleară Three Mile Island din Pennsylvania.

WILD BABIES (din 5 mai)

Urmărește aventurile puilor de lei, elefanți, pinguini, pangolini și alte animale în încercarea lor de a trece peste suișurile și coborâșurile vieții în sălbăticie.

Wild Babies. Cr. Netflix © 2022

CYBER HELL: EXPOSING THE INTERNET HORROR (din 18 mai)

Activitatea unei rețele anonime și abuzive de spații virtuale de chat a degenerat în infracțiuni sexuale, iar prinderea deținătorilor ei a necesitat curaj și tenacitate.

THE G WORD WITH ADAM CONOVER (din 19 mai)

Că ne place sau nu, guvernul joacă un rol important în viețile noastre. Adam Conover explorează succesele și eșecurile sale, dar și modul în care am putea să-l schimbăm.

Netflix pentru copii și familie – mai 2022

OCTONAUTS: ABOVE & BOYOND: SEZONUL 2 (din 2 mai)

Căpitanul Barnacles, Kwazii și echipa descoperă noi medii și protejează și mai multe viețuitoare în timp ce străbat lumea în misiuni palpitante.

MAVERIX (din 12 mai)

În acest serial cu ritm alert, adolescenții pasionați de motocros au ambiții mari: să-și înfrângă rivalii, să-și depășească limitele și să câștige tot.

THE BABY BOSS: BACK IN THE CRIB (din 19 mai)

După finalul din The Boss Baby: Family Business, adultul Ted Templeton Jr. folosește formula magică a Tinei ca să redevină Bebe Șef, dar întoarcerea nu e chiar ușoară.

SEA OF LOVE (din 23 mai)

Bruda și animalele sale marine pornesc în mini-aventuri în ocean și descoperă că momentele banale, de zi cu zi sunt, de fapt, pline de magie.

MY LITTLE PONY: MAKE YOUR MARK (din 26 mai)

Realizând că puterea cristalelor scade, Zipp pornește într-o misiune pentru a afla cauza.

Anime Netflix în mai 2022

VAMPIRE IN THE GARDEN (din 16 mai)

Deși dușmani de moarte, o fată și o regină-vampir pleacă împreună în căutarea paradisului în care oamenii și vampirii au coexistat cândva în pace.

Nou pe Netflix în mai 2022 – titluri licențiate

DIN 1 MAI

  • A Few Good Men
  • Ava
  • Blackfish
  • Blended
  • Journey 2: The Mysterious Island
  • Jungleland
  • Kung Fu Panda 3
  • Ocean’s 8
  • Space Jam
  • The Conjuring
  • The Conjuring 2
  • The Spanish Princess: Sezonul 1
  • The Spanish Princess: Sezonul 2
  • The White Princess: Sezonul 1
  • The White Queen: Sezonul 1
  • Wrath of Man

DIN 4 MAI

  • Better Call Saul: Sezonul 6 – episoade săptămânale

DIN 7 MAI

  • The Blacklist: Sezonul 9 – episoade săptămânale

DIN 15 MAI

  • Angel Eyes
  • The Contractor

DIN 16 MAI

  • Ride Along 2
  • The Game

DIN 17 MAI

  • Servant of the People: Sezonul 2
  • Servant of the People: Sezonul 3

DIN 20 MAI

  • Jackass 4.5

Sursa foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton