Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce filme și seriale dispar de pe Netflix în iunie 2022

Ce filme și seriale dispar de pe Netflix în iunie 2022

de Andra Stana,

În iunie, pe lista producțiilor care dispar de pe Netflix se numără serialele „Charite at War” și „Man to Man”. Iată ce filme și documentare dispar luna aceasta de pe Netflix.

Pentru cei care nu știu cum funcționează Netflix, multe titluri sunt licențiate pentru o perioadă fixă de timp. Asta înseamnă că filmele și serialele vin și pleacă pe măsură ce le expiră licențele. Iată care sunt producțiile care părăsesc Netflix în perioada următoare, potrivit whats-on-netflix.com.

Lista producțiilor care dispar de pe Netflix în iunie 2022

[toc] 

Titluri disponibile până pe 1 iunie 2022

1898: Ultimii noștri soldați din Filipine (2016)

În timp ce Spania renunță la ultimele sale colonii, un avanpost deja secătuit de lupte intră într-o confruntare lungă, violentă și uneori bizară cu insurgenții filipinezi.

Titluri disponibile până pe 4 iunie 2022

The Wishing Tree (2017)

Cinci copii ce locuiesc la liziera pădurii vor să salveze un copac fermecat de la distrugere și își găsesc propriul drum spre fericire. Musical indian.

Titluri disponibile până pe 9 iunie 2022

Man to Man / De la bărbat la bărbat (un sezon, 2017)

Deghizat în bodyguard, un agent special trebuie să-și îndeplinească sarcinile secrete în timp ce îndură capriciile irascibilei vedete mondiale pe care o protejează. Dramă TV coreeană. Cu Park Hae-Jin, Park Sung-woong

Titluri disponibile până pe 13 iunie 2022

Charite at War / Charite în vreme de război (un sezon, 2019)

În 1943, personalul de la spitalul Charite luptă contra efectelor celui de-al Doilea Război Mondial, regimului nazist și practicilor eugenice. Cu Mala Emde, Ulrich Noethen. Serial TV german

Titluri disponibile până pe 14 iunie 2022

Minimalism: A Documentary About the Important Things (2016)

Oamenii care resping ideea americană de căutare a fericirii în lucruri sunt intervievați în acest documentar despre adevărul din expresia „mai puțin înseamnă mai mult”. Documentar social și cultural, film documentar motivațional.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton