Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce filme și seriale dispar de pe Netflix în martie 2022

Ce filme și seriale dispar de pe Netflix în martie 2022

de Andra Stana,

În martie, de pe Netflix dispar câteva filme și documentare importante. Pe listă sunt și două filme românești, „Aurora” și „Moartea domnului Lăzărescu”. Iată ce alte filme și documentare dispar luna aceasta de pe Netflix.

Pentru cei care nu știu cum funcționează Netflix, multe titluri sunt licențiate pentru o perioadă fixă de timp. Asta înseamnă că filmele și serialele vin și pleacă pe măsură ce le expiră licențele. Iată care sunt producțiile care părăsesc Netflix în perioada următoare, potrivit whats-on-netflix.com.

Lista producțiilor care dispar de pe Netflix în martie 2022

[toc] 

Titluri disponibile până pe 3 martie:

Aurora (2010)

În vârstă de 42 de ani, Viorel este un inginer disperat care ia măsuri drastice pentru a-și curma suferința emoțională provocată de un divorț devastator. În distribuție: Cristi Puiu, Clara Vodă, Catrinel Dumitrescu.

Moartea domnului Lăzărescu (2005)

În toiul unei pandemii, un suferind așteaptă ca boala să-i aducă sfârșitul în vreme ce este purtat între spitale pentru ca doctorii să îi găsească un diagnostic. În distribuție: Monica Bârlădeanu, Ion Fiscuteanu, Doru Ana.

Lil Peep: Everybody’s Everything (2019)

Acest portret intim prezintă ascensiunea artistului Lil Peep, al cărui melanj de stiluri muzicale i-a adus nenumărați fani și care, în cele din urmă, i-a definit viața. În distribuție: Lil Peep


Titlu disponibil până pe 6 martie:

The Secret (2006)

Un grup de scriitori, filozofi și oameni de știință ne împărtășesc Secretul, cel care se pare că i-a dus spre succes pe Platon, Da Vinci, Einstein și alte personalități.


Titlu disponibil până pe 7 martie:

Couples Counseling / Terapie de cuplu (2016)

O terapeută experimentată realizează că ar putea avea nevoie de ajutor pentru propria căsnicie după ce cunoaște o nouă pereche de tineri căsătoriți.


Titlu disponibil până pe 19 martie:

Alexis Viera: A Story of Surviving / Alexis Viera: Povestea unui supraviețuitor (2019)

După ce a fost împușcat în timpul unui jaf în Columbia și nu și-a mai simțit picioarele, vedeta fotbalului uruguayan Alexis Viera și-a găsit o nouă motivație. Documentar biografic, film despre sport.


Titlu disponibil până pe 23 martie:

The C Word (2016)

Pentru a rezolva misterul cancerului, provocarea status-quo-ului este obligatorie. Urmăriți modul în care schimbările de stil de viață și din societate pot învinge boala. Cu Morgan Freeman. Film documentar.


Titlu disponibil până pe 24 martie:

Curtiz / Curtiz, regizorul maghiar care a răscolit Hollywoodul (2018)

Ambițios și arogant, regizorul Michael Curtiz se confruntă cu politica studioului și cu drame de familie în timpul producției dificile a filmului „Casablanca” din 1942.


Titlu disponibil până pe 26 martie:

There’s Something in the Water (2019)

Acest documentar ilustrează lupta comunităților minoritare din Noua Scoție împotriva autorităților și a efectelor letale cauzate de aruncarea deșeurilor industriale. Cu: Elliot Page. Documentar social și cultural canadian.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton