Homepage  / Filme Online / SkyShowtime

Ce filme și seriale noi apar pe SkyShowtime în mai 2023

Ce filme și seriale noi apar pe SkyShowtime în mai 2023

de Andra Stana,

SkyShowtime aduce filme și seriale originale de top de la branduri emblematice precum Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. Iată care sunt filmele și serialele noi ce vor apărea în mai pe SkyShowtime.

[toc]

Seriale care continuă cu noi episoade pe SkyShowtime – mai 2023

Grease: Rise of the Pink Ladies

În Grease: Rise of the Pink Ladies, Marisa Davila o joacă pe Jane, Cheyenne Isabel Wells pe Olivia, Ari Notartomaso pe Cynthia, Tricia Fukuhara pe Nancy, Shanel Bailey pe Hazel, Madison Thompson pe Susan, Johnathan Nieves pe Richie, Jason Schmidt pe Buddy, Maxwell WhittingtonCooper pe Wally și Jackie Hoffman este în rolul Directorului adjunct McGee.

Serialul musical are loc cu patru ani înainte de originalul Grease; în 1954, înainte ca rock-nroll-ul să domine, înainte ca T-Birds să fie cei mai tari din școală, când patru proscrise nemulţumite îndrăznesc să se distreze după bunul lor plac și stârnesc o panică morală care va schimba Rydell High pentru totdeauna.

Un sezon, 10 episoade.

Episoade noi disponibile săptămânal, în exclusivitate pe SkyShowtime.

Law & Order – sezonul 22

Realizat de Dick Wolf, legendar creator și producător executiv, câștigător al premiului Emmy®, serialul original Law & Order revine și își continuă moștenirea istorică cu un sezon ce prezintă cazuri noi, relevante, inspirate din cele mai importante și recente evenimente din lume. Cu vedete noi și cu actori preferaţi care revin, acest serial iconic, câștigător al premiului Emmy®, își reia abordarea clasică în două părţi, examinând atât poliţia care investighează crimele, cât și procurorii districtuali care îi urmăresc pe infractori.

Sezonul 22, 22 de episoade.

Episoade noi disponibile săptămânal, în exclusivitate pe SkyShowtime.

PAW Patrol / Patrula cățelușilor

PAW Patrol este un serial de acţiune și aventură pentru preșcolari, generat pe calculator (CG), cu un grup de șase căţeluși eroici, conduși de Ryder, un băieţel de 10 ani, priceput la tehnologie. Având la dispoziţie o combinaţie unică de abilităţi de rezolvare a problemelor, vehicule cool și umor gestual, PAW Patrol lucrează împreună pentru a proteja comunitatea din Adventure Bay.

De la Marshall, căţelul pompier, până la Chase, detectivul grupului și la Skye, care zboară cu elicopterul ei, fiecare căţeluș oferă echipei personalitate și abilităţi unice, plecând de la importanţa muncii în echipă și a spiritului civic. Cu toţii poartă pe spate PupPacks speciale, care îi ajută să se ocupe de orice – de la salvarea unor pisici, până la salvarea unui tren dintr-o avalanșă de pietre! Și oricât de mare ar fi aventura, PAW Patrol are întotdeauna timp pentru jocuri, râsete și un scărpinat după urechi primit de la Ryder.

Sezonul 9, 15 episoade.

Episoadele 1-11 disponibile în exclusivitate pe SkyShowtime, ulterior noi episoade vor fi adăugate în iunie.

Rabbit Hole

Un serial thriller de spionaj, relatând povestea lui John Weir (Kiefer Sutherland), maestru al înșelăciunii în lumea spionajului corporatist, căruia îi este înscenată o crimă de către forţe puternice care au capacitatea de a influenţa și a controla populaţia.

Episoade noi disponibile săptămânal, în exclusivitate pe SkyShowtime.

Seriale noi SkyShowtime care apar în mai 2023

Czech it Out!

Celebrul gurmand Lukáš Hejlík și fiica sa adolescentă, Klára Hejlíková, pornesc într-o aventură culinară epică prin Cehia, pentru a descoperi întreaga gastronomie, cultură și distracţie pe care ţara lor le are de oferit. Vizitând locaţii de importanţă gastronomică și istorică, duo-ul tată-fiică explorează locuri unice în care se poate mânca și sta în Moravia, Boemia și nu numai – toate acestea în timp ce învaţă mai multe despre ei înșiși și unul despre celălalt. Prezentat sub formă de notiţe din jurnalul de călătorie ilustrat al Klárei, Czech It Out! invită localnicii și turiștii deopotrivă să descopere Republica Cehă.

Un sezon, 8 episoade

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele 1-2 disponibile din 5 mai, ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

Hackerville

Când un atac cibernetic împotriva unei mari bănci germane este urmărit până în România, experta BKA în criminalitate cibernetică Lisa Metz (Anna Schumacher) este trimisă din Frankfurt la Timișoara, orașul ei natal, pentru a lucra cu anchetatorii locali. Ajunsă în ţara din care părinţii ei au fugit când era mică, Lisa o regăsește în același timp îndepărtat de familiară și complet străină. Pentru prima dată în viaţă, ea trebuie să se confrunte și cu trecutul întunecat al familiei sale.

Un sezon, 6 episoade.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele 1-2 disponibile din 5 mai, ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

A Town Called Malice

Acest cocktail palpitant de thriller poliţist și saga de familie de la începutul anilor ‘80 urmărește familia Lord, o familie de foști gangsteri din sudul Londrei care a decăzut, pierzându-și importanţa în lumea nelegiuiţilor – iar acest lucru nu îi face deloc fericiţi pe membrii săi.

Când fug în Costa del Sol, în Spania, în urma unei lupte între gangsteri, aceștia își dau seama că au șansa nesperată de a se reinventa și de a-și redobândi gloria de odinioară. Cu toate acestea, se luptă între ei la fel de mult cât o fac cu adversarii lor. Bine aţi venit pe Costa del Crime!

Un sezon, 8 episoade.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele 1-3 disponibile din 12 mai, ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

Villenueve Pironi: Racing’s Untold Tragedy

Gilles Villeneuve și Didier Pironi au fost prieteni și colegi de echipă, ambii conducând pentru Ferrari, legendara echipă de Formula 1, în perioada de glorie a anilor 1980.

Aveau în comun dependenţa de viteză, dar relaţia lor a fost distrusă pentru totdeauna de un moment istoric și extrem de controversat de-a lungul timpului. Prietenia, duplicitatea, ambiţia și onoarea se ciocnesc la viteza curselor în acest documentar epic, prezentat pentru prima dată de cei care erau cei mai apropiaţi de bărbaţii implicaţi.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 19 mai.

Fatal Attraction

O reimaginare detaliată a clasicului thriller psihosexual, simbol cultural al anilor ‘80, noul serial va explora atracţia fatală și temele atemporale ale căsătoriei și infidelităţii, prin prisma atitudinilor moderne faţă de femeile puternice, tulburările de personalitate și controlul coercitiv. Cu Joshua Jackson în rolul lui Dan Gallagher și Lizzy Caplan în cel al lui Alex Forrest.

Un sezon, 10 episoade.

Disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime. Episoadele 1-3 disponibile din 22 mai, ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

https://www.youtube.com/watch?v=5D4XI66Vd3E

Filme noi SkyShowtime care apar în mai 2023

A Quiet Place

Dacă te aud, te vânează. În acest thriller terifiant, de suspans, o familie trebuie să navigheze prin viaţă în tăcere, pentru a evita niște creaturi misterioase care vânează când aud sunete. Știind că și cea mai mică șoaptă sau pas le poate aduce moartea, Evelyn (Emily Blunt) și Lee (John Krasinski) Abbott sunt hotărâţi să găsească o cale pentru a-și proteja copiii cu orice preţ, în timp ce caută cu disperare o modalitate de a riposta.

Disponibil pe SkyShowtime din 7 mai.

Vengeance

Remarcabilul scenarist BJ Novak (The Office) face echipă cu Blumhouse Production (Get Out și The Purge), casă de producţie expertă în thrillere, pentru un debut regizoral despre un jurnalistpodcaster care călătorește de la New York la Texas pentru a investiga moartea fostei sale iubite.

Este o comedie dark, palpitantă, cu o distribuţie de excepţie, incluzându-i pe Issa Rae, Ashton Kutcher, Boyd Holbrook, J. Smith-Cameron și Dove Cameron.

Disponibil pe SkyShowtime din 29 mai.

Sursa foto: SkyShowtime

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton