Homepage  / Seriale coreene

Ce filme și serialele coreene apar pe Netflix în 2023

Ce filme și serialele coreene apar pe Netflix în 2023

de Roxana Mirea,

Netflix va debuta anul acesta cu o gamă variată de seriale, filme și emisiuni coreene. Vă prezentăm 34 de titluri viitoare, inclusiv producții originale, alături de seriale favorite care revin cu noi sezoane. Iată ce filme și serialele coreene apar pe Netflix în 2023.

Seriale noi și seriale favorite care se întorc cu noi sezoane

Supraviețuirea a devenit o temă recurentă în unele dintre serialele de top, fie că este vorba de lupta cu monștrii în zilele întunecate ale anului 1945 în „Gyeongseong Creature”, de lupta pentru a respira în viitorul distopic al serialului „SF Black Knight” sau de lupta pentru a proteja Joseon în timpul dominației coloniale japoneze în drama de acțiune „Song of the Bandits”.

Fanii se vor bucura de revenirea în acest an a serialelor „Sweet Home”, „D.P.” și „The Glory”. Al doilea sezon al dramei „The Glory” va fi lansat în martie, iar primul sezon a reprezentat cel mai urmărit serial de televiziune non-englezesc în prima săptămână din ianuarie, cu 82,48 milioane de ore de vizionare. „Sweet Home” va reveni cu o lume și o poveste extinse, în timp ce „D.P.” readuce distribuția din primul sezon pentru a continua urmărirea dezertorilor, scrie Netflix Tudum.

Alte seriale noi din acest an acoperă o gamă variată de povești de dragoste („A Time Called You”, „Behind Your Touch” (titlu provizoriu), „Crash Course in Romance”, „Destined with You”, „Doona!”, „King the Land”, „Love to Hate You”, „See You In My 19th Life”), comentarii sociale și intrigi („Bloodhounds”, „Celebrity, Mask Girl”), drame („Daily Dose of Sunshine”, „Queenmaker”, „The Good Bad Mother”) și povești apocaliptice („Goodbye Earth”).

Filme coreene, în curs de apariție pe Netflix

În ultimul an, filmele și emisiunile coreene au devenit din ce în ce mai populare în rândul publicului global. Thrillerul de acțiune „Carter” a fost unul dintre cele mai vizionate 10 filme non-englezești anul trecut, în timp ce reality show-ul „Single’s Inferno” se află în Top 10 global non-englezesc.

În acest an, Netflix își extinde oferta de filme cu șase filme coreene, începând cu thrillerul SF „JUNG-E”, care apare pe 20 ianuarie, urmat de „Kill Boksoon”, care prezintă un ucigaș profesionist cu instincte materne contradictorii, și „Believer 2”, o continuare a unui thriller de acțiune care se învârte în jurul bandelor de traficanți de droguri. Alte filme explorează subiecte precum răzbunarea („Ballerina”), rivalitatea profesor-elev („The Match”) și hacking-ul („Unlocked”).

Între timp, cei cărora le place să urmărească show-uri TV vor avea de unde alege, având la dispoziție o gamă impresionantă de reality-show-uri de rezistență („Physical:100”, „Siren: Survive the Island”), de supraviețuire a zombilor („Zombieverse”), de trecere la maturitate („Nineteen to Twenty”) și de jocuri ale minții („The Devil’s Plan”).

De asemenea, sunt în curs de lansare două noi documentare. „Yellow Door: Looking for Director Bong’s Unreleased Short Film” (titlu provizoriu). Documentarul urmărește povestea din spatele primului scurtmetraj realizat de Bong Joon Ho, regizorul filmului „Parasite”, un scurtmetraj care se presupune că a fost văzut doar de zece persoane. Pe de altă parte, documentarul despre crime reale „In the Name of God: A Holy Betrayal” explorează autoproclamații „mesia” din istoria modernă a Coreei.

Mai jos, gășiți lista completă a titlurilor coreene care vor avea premiera în acest an, pe Netflix

Seriale coreene pe Netflix în 2023

Behind Your Touch (titlu provizoriu)

Black Knight

Bloodhounds 

Celebrity

Crash Course in Romance

Daily Dose of Sunshine

Destined with You

Doona!

D.P., Season 2

Goodbye Earth

The Glory, sezonul 2

The Good Bad Mother

Gyeongseong Creature

King the Land

Love to Hate You

Mask Girl 

Queenmaker

See You In My 19th Life

Song of the Bandits

Sweet Home, sezon 2

A Time Called You

Filme coreene pe Netflix în 2023

Ballerina

Believer 2

JUNG_E 

Kill Boksoon

The Match

Unlocked

Reality-show-uri coreene

19/20 (Nineteen to Twenty)

The Devil’s Plan

Physical: 100

Siren: Survive the Island

Zombieverse

Documentare coreene pe Netflix în 2023

In the Name of God: A Holy Betrayal

Yellow Door: Looking for Director Bong’s Unreleased Short Film (titlu provizoriu)

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton