Homepage  / Vedete străine

Ce gest a făcut Harry față de prințul William la încoronarea regelui Charles. „Nu se putea abține”

Ce gest a făcut Harry față de prințul William la încoronarea regelui Charles. „Nu se putea abține”
11

de Roxana Mirea,

Prințul Harry a fost prezent la încoronarea tatălui său, regele Charles al III-lea. Totuși, tensiunile care domnesc între el și familia regală și-au făcut simțită prezența. Nu a existat nicio interacțiune între Harry și prințul William. În plus, Ducele de Sussex a făcut un gest de la care „nu se putea abține” față de fratele lui, Prințul William.

Prințul Harry i-a aruncat o „privire fulgerătoare” Prințului William

Un expert în limbajul trupului susține că Prințul Harry i-ar fi aruncat fratelui său mai mare, Prințul William, o „privire fulgerătoare”, de unde stătea la două rânduri în spate. Cei doi frați au fost nevoiți să se reunească pentru încoronarea tatălui lor, regele Charles al III-lea, la Westminster Abbey, sâmbătă, 6 mai.

Experții susțin că relația dintre cei doi rămâne tensionată după ce ducele de Sussex a făcut acuzații controversate la adresa membrilor familiei regale în cartea sa de memorii și în seria de interviuri. Într-una dintre imaginile surprinse în timpul ceremoniei monumentale, Harry, în vârstă de 38 de ani, poate fi văzut uitându-se în direcția fratelui său, iar experții spun că nu și-a mascat sentimentele.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Expertul în limbajul trupului Judi James a declarat pentru The Sun: „În ciuda actului său de bravadă, au existat câteva momente și expresii mai grăitoare din partea lui Harry, cum ar fi această expresie gânditoare, când părea să se uite la William. William este clar că nu are de gând să se uite înapoi aici, iar privirea severă a lui Harry sugerează că îi aruncă această privire furtunoasă aproape neintenționat. Când ne spunem nouă înșine să nu facem ceva, creierul are tendința de a auzi doar sugestia, fără a procesa comanda „nu”, ceea ce sugerează că, cu cât Harry își spunea mai mult să nu se uite la fratele său, cu atât mai mult nu se putea abține.”

În ciuda acestui fapt, experții susțin că Prințul Harry a părut relaxat, sociabil și „glumeț” la sosirea la Westminster Abbey. Se înțelege că ducele de Sussex s-a îndreptat spre aeroportul Heathrow pentru a zbura înapoi în SUA după procesiunile de încoronare.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 11

Ceremonia a coincis cu aniversarea de patru anișori a fiului său Archie, așa că prințul a venit singur la încoronare, în timp ce soția sa Meghan Markle și copiii lor au rămas în Los Angeles.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton